38

Икономист

преди 3 години

Скоро Радев ще отвърне на удара във войната му с Борисов. Двамата не могат да се понасят, а хората в страната се чудят кой е по-голям генерал от двамата. Защо не си извадят пистолетите, ако все още помнят за какво се използват.

37

Анонимен

преди 3 години

До 1 А ТИ КЪДЕ ВИДЯ КОМУНИЗИ ПРИ ЧЕРВЕНА КОБИЛА- ДА БЕ- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО СОЦИАЛИСТИ- ПОПЕЯТ НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА, ПА ЯХНАД ДЕ РОЛС, ДЕ САМОЛЕТ, ДЕ ЯХТИЧКА ПА СЕ ПРИБЕРАТ В СКРОМНИТЕ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДВОРЦИ, ПОСТРОЕНИ С ОКРАДЕНОТО ОТ ФАЛИРАНИТЕ 16 БАНКИ- ИСТИНСКИ КОМУНИЗИ, КОИТЕ ЩЕ СИ ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ- АЗ ВИЖДАМ НЕЩАТА ТАКА- ЩЕ СИ ВЪРНАТ ОЛИГАРСИТЕ ОТ КИЛИИТЕ И КРАДЦИТЕ ОТ СЪРБИЯ И ДУБАЙ- БЕЗ ТЕХНИТЕ МИЛИАРДИ ЖИВОТЪТ ИМ НЕ Е СЪЩИЯ.

36

1

преди 3 години

До възмутен, а тиквата горд-комунист,сега вече "антикомувист"

35

възмутен

преди 3 години

*** бодра Седесарка сега Председател на БСП. Кои са мутрите госин президент?И като си против мутрите на думи, защо ги защитаваш?Какво искаше да ни кажеш с този протест?

34

Илия

преди 3 години

Нека вземе пример от Бойко - който сгреши си отива.Не така вижда своите задължения президента Радев. Той си въобръзява че е сграбчил властта и може да дерибейства, но това не е така.Първо се сваля доверието. После ще му бъде потърсена сметка за деянията.

33

Анонимен

преди 3 години

Както мълчаливото съгласие, самия факт, че Радев за жалост президент, не се отрича от своите подчинени е равносилно на подкрепа за тях. Сами си правете изводите.

32

Анонимен

преди 3 години

Когато прокуратурата арестува пристъпили закона министри никой не протестира. Бойко не защитава престъпници. А когато прокуратурата арестува съветници на президента нарушили закона Румен се хвърля като Матросов на амбразурата да ги защитава. Срам ме е че имаме президент който защитава престъпници. Това може само да значи че и той е замесен в престъпленията им. Не случайно прокуратурата пита конституционния съд за имунитета на президента ако има данни че е извършил държавна измяна.

31

Радев:

преди 3 години

,,кой ми оцапа памперса?,,

30

Анонимен

преди 3 години

Недостижимо жалко компрометиране на позитано. Те и не разбират къде са, как са. Силно ьавишена сложност на ситуацията.

29

Анонимен

преди 3 години

А тулупа с пачките кога?

28

на къде повече

преди 3 години

президента е компрометиран още от момента в който се разбра че е назначен от бсп !

27

Специалист

преди 3 години

Днес не следите и не отразявате протеста.Не сте достоверен сайт

26

Анонимен

преди 3 години

Навремето Стамболов ги избеси всичките, но и той не ги надживя с много. И на него му пръснаха татарския чepeп.

25

Един от Сенерозапада

преди 3 години

До ами"Радев сам се компрометира още като си отвори устата. Слаба ракия"----За сметка на това, Баце му се лее мисълта гладко, удоволствие е да го слушаш! Титан на мисълта и словото! Даже не се налага ПР-ите му, и дежурните ***, да ни превеждат на другия ден какво точно е казал....

24

Активист на БСП

преди 3 години

Крайно време е шпионите на ,, Козяк,, да бъдат затворени в Белене!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Правителството незабавно да арестува руската пета колона. Знаят ги кои са, до един.Какво ги чакат. Навремето Стамболов ги избеси всичките за да има България, а не задунайска губерния. Сега ние 30 г. се мъчи да излезем от мечтата прегръдка и нашенските русолюби ни държат здраво в прегръдките на мечката. Трябва ни нов Стамболов...

22

Анонимен

преди 3 години

Българи, забравихте ли виденовата зима, станишковото управление, Тройната крадолиция, Орешарски с опита да подари България на Пеевски. Вижте сега кой ви мъти главите, половината бяха в правителството на Виденов, другата половина на Станишев. Не помните ли как Решетников организира и плати кампанията за президент на Радев. Борбата в момента е за това БГ каква да бъде, европейска или азиатска държава. Как искате да живеят децата ни, като руснаците или като германците.

21

Анонимен

преди 3 години

Радев, Борисов, ***, Иванов, Доган, Местан, Шкембевойвода, Каравойвода, Копейкин, всички са за баламурници. Без гражданско общество, без гражданска инициатива, без гражданско самосъзнание, без акъл, кой ще ви оправи вас? Чакайте някой да ви оправи... ще почакате. То да не е преди 89-та да мисли някой за вас. Сега имате лукса да мислите сами за вас. Трябва ви и колективно самосъзнание. Вземете пример от датчаните.

20

Анонимен

преди 3 години

експертът по сигурност проф. Николай Радулов - от 1981 работи в ДС , от 1985 е повишен

19

Анонимен

преди 3 години

Абе и Тошо искаше да съедини България със сесесерето, но дип, че Брежнев му отказа, та затова нямаше "изконсумирано деяние" !Сега Радев & Зайчарник е тръгнал по неговия път, та да чакаме ли да "изконсумира деянието" !!!?