155

Анонимен

преди 3 години

Много странно, целият Балкански полуостров пламти от вируса, от юни ходят румънци, българи, а доскоро и сърби на море в Гърция, бежанци там, колкото искаш, а те отчитат по 7-8 случая на ден, ако са повече са чужденци. Нещо съседите мотаят статистиката май, за да върви туристическия сезон!

154

Н.Негревска

преди 3 години

Айде малко да си проверявате информацията. От група от 3 коли със семейства с българи, които вчера пътувахме, е тестван само 1 човек, и то защото според нас имаше журналисти в този момент. Това какво пишете или ви свеждат, или нареждат, отдавна се знае, че няма общо с действителността, затова и интелигентния българин не разчита вече на медии...

153

Анонимен

преди 3 години

,,Най-накрая няма ние да се затворим за света, а света ще се затвори за нас,,Така най- накрая духът на Тодор Живков ще намери покой.

152

До 80

преди 3 години

Този вирус го търсят в носоглътката. Тест като тест.Ако дойде друг,който ще търсят от другия край на тялото, не ти завиждам.Сериозно ли мислиш,че контактен човек няма да се съгласи да му направят тест и ще живее спокойно 20 дни в неизвестност??

151

До 149

преди 3 години

Тестовете се правят на контактните, ако те си наясно.Седя си в къщи. Защо да ми правят тест?Ако ходя на работа , но не контактувам с болни, защо ми е тест?Като съм в контакт с болни, защо ще се лишавам от необходимия в този случай тест?Ох, защо ли ти обяснявам, Чугунена главо.

150

Анонимен

преди 3 години

Ще ги тестват, пък после без маски ще се мъкнат из Гърция

149

Боеко

преди 3 години

Керванът си върви, чекмеджетата се пълнят

148

men

преди 3 години

скоро направо ще ни чипират като гуеда. народе хващай сопите.

147

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига с тази смешна Гърция!Писна ми да чета навсякъде за нея!За тези цени кеф ти Португалия,Испания,Италия,кеф ти Азия,кеф ти Латинска Америка и Карибите!Само българи и сърби в момента ходят там!

146

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНай-накрая няма ние да се затворим за света, а света ще се затвори за нас

145

Анонимен

преди 3 години

Да го......гърчолята! Наливайте им пари в икономиката, родоотстъпници презрени!

144

Анонимен

преди 3 години

240 нови случая и 5 умрели.

143

Тъп и упорит турист

преди 3 години

Ай честито не разбрахте ли че всяка държава си пази хората кво сте се юрнали по тая герция в българия има толкова хубави места стига с тва евтино плюскане колко планини имаме с минерални извори тръгнал *** и се бута за евтинджос шезлонг

142

asdg

преди 3 години

И с тестове сме там.

141

Анонимен

преди 3 години

А ти не схващаш ли нещо още по-елементарно - че трудно можеш да убедиш някой колко е сериозно нещо при положение, че уж те плашат през ден как идат чувалите, а в същото време самият премиер не си носи маската на публични места и при срещи?

140

Анонимен

преди 3 години

149 Значи *** си е *** няма как да му го налееш това е положението! Слава Богу че не ги дочакахте камионите още зимата, защото беше напълно реално да се случи, ако още само 2 седмици не бяха затворили държавата, абе вие не схващате ли нещо елементарно- вирус много хора- много заразени/ вирус малко хора- затихване на пандемията. Ето ви и Гърция тя в началото беше с повече заразени от нас, но затвориха успешно държавата си и разделиха населените места, така стопираха пандемията, овладяха я

139

Анонимен

преди 3 години

Гаргарин,Това се опитвам да ти обясня - заем не се задава. Ако имаше как, досега да сме взели отнякъде. А за медицина трябват пари. А тези пари трябва да има откъде да дойдат. Казвам ти го директно - българинът е домошар и ако му даваш там едни пари, ще си седи пред телевизора, ако ще три години. Мит е колко е социален и т.н. В сравнение с един италианец или испанец сме като някакви монаси. Ама като няма пари, какво? Не е до Мангъров и т.н., а до прости финанси.

138

Анонимен

преди 3 години

Абе смотлювци, вирус има и никакви мерки няма да го спрат. Само могат да удължат агонията. И с маски и без маски и с ходене или не ходене по улиците вируса пак ще мине през всички. Въпроса е за колко време, и понеже Мангъров бил глупав вече 4 месеца се мотаме и сме едва в началото. Стягайте си задниците и на есен пак с песен и аплодисменти от терасите. Ако обаче няма мерки за 2-3 месеца и вече щеше да сме забравили.

137

ЮриГаргарин

преди 3 години

148 Наясно съм за зимата, има доста вярно в това което си написал ще бъде тежко и това е меко казано! За мене обаче основния въпрос и преди 3 месеца и сега не са парите, а здравето на хората и това вируса някакси да бъде преборен. Незнам как ще бъде с парите, за мене важна е медицинската част на проблема да бъде решена положително, па било то и с какъвто е необходимо заем от международни институции

136

Анонимен

преди 3 години

Значи, когато са се чакали хладилните камиони, сме правели по 1200 теста? Благодаря, друго си е човек сам да си го каже.