50

Алпа Чино

преди 3 години

Дори при хрема има симптоми, олиго.френи:))))Какво означава безсимптомен болен, бе:))))) Кое е страшното??? За 4 месеца умряха 250 човека, а на ден в БГ умират средно 300:)))Ужасяваща болест, непоносима пандемия:)))

49

До49

преди 3 години

Защо пък всички?В Китай за 4 месеца се справиха, тук с нашето мърморене ще чакаме с нетърпение заразяването.

48

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисъла от всичко това всички ще се заразим защо го отлагат само губим пари

47

КОВИД двайспет

преди 3 години

Ми ся кат са зели думатито, бира от лидъла и кърначета от темаркета само за 1 седмица ко ши праят после? Гърците ли ше ги ранът? Бесплатно ли ше седат в тоя хотел?

46

Анонимен

преди 3 години

Ахахахха да им е честита почивката в Гърция

45

Я

преди 3 години

Мерките никога не са били строги тук, включително и през март. Строги бяха в Италия. С разрешение на полицията да излизаш да си вземеш хляб, това е строга мярка

44

До 35

преди 3 години

Еми, че от как Бойко е премиер ние сме ритнитопковска държава. Ама това отпускане на мерките ще им изяде главата( мандата).

43

Анонимен

преди 3 години

Златните кокошчици сега ще плащат , за да гледат моренцето от прозореца на панелката.Добре,че не са нашето море,че да ни изпозаразят.

42

Я

преди 3 години

Ще затегнат яко положението септември защото сега хората са в отпуски, почиват на море, планина. Лято е, време за отдих. На есен ще пуснат пак учениците онлайн и пак вкъщи затворени. Трябваше ли да пускат баровете и дискотеките?

41

Анонимен

преди 3 години

Стара притча:Чумата тръгнала към Вавилон да убие 5000 човека. След месец умряли 100000. Попитали Чумата защо е убила толкова много хора, а тя отговорила: "Аз убих 5000, другите умряха от страх."

40

Анонимен

преди 3 години

Въобще не е гаранция че са го донесли от страните от които идват. Просто Гръците имат нужда от парите на туристите, и изпращат сигнали, все едно при тях няма вирус.

39

Б.ай Га.ня се изложи

преди 3 години

И ква стана тя а??? Натъпкали багажниците с хляб, домати и туршии да изкарат евтинко в Гърция!!!! И хоооп карантинка в хотела? Голяяяма почивка! Няма що!

38

Анонимен

преди 3 години

не са изпратили защото гърците са ги карантинирали,иначе наш баце щеше веднагически да ги прибере,той нали се грижи за всеки,а че пламнахме заради неговата мангърщина това не трябва да се забелязва

37

баба мара

преди 3 години

как не са изпратили самолет да ги прибере да ни заразят

36

Велмазов

преди 3 години

Ами в това няма нищо лошо, сега наш ***.я дето е тръгнал ''на Гърция'' със зарзаватите, ще може да ги спести да не се развалят в жегата краставиците и доматите, хляба да не пленсеяса и ще може да ги консумира на дивана в панелката, а така хем ще спести и от едното фрапе, дето щеше да си купи на плажа за да се тагне у Фейса.....

35

Анонимен

преди 3 години

Приятно прекарване на карантинираните,обаче аз се вбесявам от друго,какво се допусна тука да се случи заради наду..пването на Борисов на фтутБАлерите и феновете им,на държателите на дискотеки,на рестьорантьори,позволение за балове,кръщенета,сватби и ето ти сега....Иначе в Евронюз работят пълни ***..илиГърция затвори границата СИ със Сърбия,не знаят ни къде е Сърбия,ни къде е прехвалената Гърция,там някъде на Балканите като че ли е в Африка.***..или.

34

тулуп

преди 3 години

може да лъжат като нашите за пари от ес, знае ли човек.........аз не вярвам на никой

33

Krom

преди 3 години

До Анонимен 29 - не, разчитат основно на щедрите си съграждани.

32

Krom

преди 3 години

До Анонимен 31 - едвам успях да те схвана. Изреченията и препинателните знаци са измислени за това. Но .. не, ти не си като "нас". Ти си голям "бунтар" - основно форумен - с мишка в ръка. И я сега, като си толкова "мислещ" сподели какво точно ще направиш? Защото да дращиш простотии е лесно.

31

Анонимен

преди 3 години

Българите и сърбите на Тасос са си проблем на гърците.