23

селянин

преди 3 години

Село Габарево се намира на Подбалканския път между Калофер и Казанлък.Движението в този участък е интензивно и много рисково-тирове,които искат да спестят таксата за матистрала,пътуващи към Бургас и месни джигити/полуграмотни,но с книжки/,а често и употребили по някоя чашка.От няколко години се изтрепа много народ от местните.Бъдете внимателни,когато минавате от там.

22

Само един шпрайт

преди 3 години

Пътният знак триъгълник с крава не означаваше ли "Забранено бикоборството на пътя"?

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Следващия път като се вреже в стадото крави и бикове последствията ще са ужасни!Побеснелите животни ще го набучат на рогата си и ще го стъпчат безвъзмездно до такава степен,че после няма да го познаят.

20

Анонимен

преди 3 години

АПИ го играят комбина със застрахователите- сега заради наличието на знак е виновен шофьорът и ще дуфа супата. А иначе можеше да претендира някой да му плати нещо

19

глас от тъдява

преди 3 години

За къде бързате в тая малка държава, колко часа по-рано е мислел че ще пристигне , като кара със 100 в завойте!?

18

Анонимен

преди 3 години

То опелът ясен. Влак като блъсне стадо е весело. Пастет и баху.р отдолу на локомотива...

17

Общо към частно

преди 3 години

Пастир е общото. Според животните може овчар, говедар, свинар.

16

Totenkopf

преди 3 години

"Шофьор прегази стадо овце, а пастирът оцелял по чудо" Ния някакви когнитивни проблеми ли имаш? Пастир се казва на човек, който гледа стадо ***, а на овце овчар. Кой ви плаща заплатите с тия глупости, които публикувате?

15

Анонимен

преди 3 години

Пише само висока скорост, а колко висока е била никой не знае. Може и с 50 да е бил когато ги е прегазил. Когато имаш знак за внезапно преминаващи животни не си длъжен да караш на първа с 8 км/ч...

14

Анонимен

преди 3 години

По тези между селски пътища стават най яките катастрофи.Никой не спазва ограничението на скороста нито предупредителните знаци за внезапно пресичащи животни. Затова са им виновни и дърветата покрай пътя и по някой път се опитват да ги изкоренят, но не им се получава. Сеяндурите са не спасяеми. Вижте каква направиха София. Заприлича на Самоковски ке,,, *** насред дворо на Фандупкова.

13

Лили Барута

преди 3 години

На вниманието на туристите: Внимание,влизате не в държава а в Лудница

12

бай Миле

преди 3 години

Толкова мало.умерн матРиал като коментиращите тук няма!Първо! За незнаещите път I-6 е "подбалканския", а не някой 3то класен наред нивите. Ограничението е 90км/ч освен ако няма други въведени със съответните знаци.Второ! "Висока скорост" не означава абсолютно нищо! Това е начинът, по които кат приписват вината върху водача вместо да си свършат работата. Трето! Чий го дири стадото върху подбалканския??? Сега овчарят заслужава освен стоката, да плати щетите нанесени върху автомобила!

11

vlady

преди 3 години

Шофьорът има нужда от почивка в ол инклузив Черна Гора с хубава ограда и гледки към селото, гробището и нивите.

10

Анонимен

преди 3 години

"Местни хора твърдят, че това е четвърти случай на прегазени домашни животни в този пътен участък."Ами да пресичат на друго място? Например където има видимост. 3aeби, България 2020, в ЕС, овце пресичат първокласен път(Подбалканския)...

9

The Ghost

преди 3 години

Шофирането е проста работа, но не е за простаци.

8

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktОт кога Павел баня е столица?

7

Анонимен

преди 3 години

По ресторанти и заведения съм виждал много такива оФце...

6

Анонимен

преди 3 години

Пътен знак А21 е за домашни животни

5

До разбирача

преди 3 години

Има знак и с крава.

4

Анонимен

преди 3 години

А бе говедаааа, знакът е за внезапно изкачащи диви животни на пътя(сърна в триъгълника), а не за домашни, каквито в случая са овцете!Шофьорът ако е карал над 60 км/ч да си понесе акта, но и овчарят който е допуснал овцете на пътя трябва да отнесе глоба!