12

зомби

преди 3 години

До Dido много тъпо сравнение ще падна ха ха ха ха

11

аууу

преди 3 години

Бюро Некролози си станахте?

10

Анонимен

преди 3 години

До Чуденка"Ако заразен с Кови19 бъде премазан от влак - пак от Кови19 ли ще бъде починал?"Да. Съвсем сериозно. Такива са директивите на световната здравна мафия (СЗО)

9

до 9

преди 3 години

До Анонименкато гащите пръднята

8

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ имат ваксина и щаба и са се ваксинирали само те не се заразяват и ходят без маски, отначало се зарази една кокошка от тях ама без симптоми. А на другите хора не дават от ваксината и ги чакат да умрат.

7

Анонимен

преди 3 години

МБАЛ "Седем-осми" лекува най-добре. Там са специалисти, вирусовъди. Доктор Тошко Хаджийски разбира много от коронавируси. Разбира и от далавери и хваща всяка далавера по света и у нас.

6

БАЧКАТОР

преди 3 години

Вирусът ще изчезне. Поне в Сърбия ще изчезне със сигурност още от утре. Днес сутринта гледам сърбите нападат парламента и замерят с камъни, полицаи и политици. Гарантирам че Сърбия ще се оправи.

5

До 2

преди 3 години

Да,даааНяма цитокинова буря при инфекцията,.Тя не води до васкулит, ДИК синдром , които усложнения по - лесно се развиват при придружаващи заболявания.Тези заболявания сами по себе си не означават,че хората ще загинат от тях моментално.

4

Анонимен

преди 3 години

Така е другари, само лъжат за корона вируса. Добре че сте вие умните да ни просветлявате че това е измама и че в Северна Корея е много хубаво.

3

Анонимен

преди 3 години

Щом няма аутопсия значи не може да се говори от какво е починал човека.Това е все едно разследващ полицай без доказателство да обвини някой в убийство само защото му изглежда съмнителен.

2

Чуденка

преди 3 години

Ако заразен с Кови19 бъде премазан от влак - пак от Кови19 ли ще бъде починал?Май май 2020 ще бъде запомнена с това, че ако не си бил болен от Кови19 значи не си бил в крак с модните тенденции

1

Симеон

преди 3 години

Фалшивите новини трябва да бъдат наказуеми! Хората не умират ОТ коноравирус, хората умират С коронавирус, който засилва останалите им здравословни проблеми!