21

До 23

преди 3 години

Ако не се налага болнично лечение не е спешно, а неотложно.Не обикаля, а първо се свързва с личния лекар или заместниците му.После действа.

20

Скептик

преди 3 години

Пичове, за кво говорим. Развити симптоми на Ковид19 не са ли спешност? Човека отишъл на крака или с автомобил. Тези, при които отива не трябва ли да имат защитни средства. Каква е разликата? Дали си в линейка или те кара близък или си сам в автомобил? Всеки може да си прецени. Нали целта е да не се допуска да обикаляш болниците с обществен транспорт.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7-ми ***, ти си много смешен като коментираш без да знеш какво е Пирогов и защо го има.Много оли го френ е оплюло М.К., монго нещо, май вярно има 80% бавни българи. Правилно е действал и сега показва бездействието на инситуциите, които се "борят" с китайския вирус само по ТВ -то.

18

съпричастна

преди 3 години

това което пишете не е вярно , недай си боже в събота и неделя да имаш здравословен проблем.често джипитата имат договор със спешна помощ за почивните дни и е правилно пациентите да се обръщат за помощ там.Сега пък с ковид е някакъв ужас- хаос!

17

Анонимен

преди 3 години

Миленчо, защо не си знаеш задълженията като пациент.Всеки личен лекар е осигурил за болните си обслужване през празничните дни и през нощта. На телефона щяха да ти обяснят конкретните стъпки.Какво си се юрнал от кабинет на кабинет да заразяваш хората.С този акъл ли си ни управлявал? Или си вземал назаем?

16

Анонимен

преди 3 години

Мърморко.На вратата на кабинета на джипитата задължително има телефон на неотложната помощ, която ги обслужва. В Гугъл може да открие телефон за справки,съвети и консултации по въпросите , свързани с пандемията. На тел 112(ръководен в момента от МВР) също има ,,гореща линия,, за връзка с пациента.Колко е зле, като спускат на ръководни длъжности ,, парашутисти,, Той за себе няма полза, ние сме разчитали на него

15

Анонимен

преди 3 години

Сиромах, Милен,сиромах.Такива работи в Правителствена болница нямаше ли,чичо?А защо докато си бил на власт не си се погрижил за Народа си?МВР ръководи системата на 112,което включва и Спешната помощ.

14

Лаик

преди 3 години

Тия не го уведомили за позитивна проба, , на границата пълно с неуведомен и за глоби от КАТ, на Росенец неуведомени че все още са част от България........Какво става тука,бе ???!!

13

Анонимен

преди 3 години

Щял да заразява, че той малко ли хора е заразил при тези совалки между болниците. Все пак, като лице, което е участвало в управлението на държавата, същият трябва да предложи работими меерки за намаляване на бюоркрацията, защото ако имахме проблемите на Италия и Испания, например, сега у нас щеше да епълн леш.

12

Одисей

преди 3 години

Ах, сиромахът...! Той случайно се сблъска с българската действителност! Пожелавам му бързо да оздравява и да не се разболява поне докато упралява гениалният стратег Бойко Борисов. А до тогава ще царува хаосът на всички нива, а чрез изкуствената интелегенция (виж Мария Габриел) ще се перфектционира и ще имаме един изкуственоинтелегентен хаос, който ще е имунен против всякакви реформи и опити да се промени статуквото ... И ще надживее държавата , и чак тогава ще изчезне и той .

11

Хюго Бос

преди 3 години

Сгурно се надявам на много да уведомяват по имейл или в някаква платформа за мед.резултат. Преди време питах служителка на НАП, дали ще ме уведомят по еимайл , ако нещо има във връзка с декларацията и тя ми отговори, че няма начин. Аз трявало да ходя и дасе интересувам. излиза, че имейлите в документите са само проформа, ей така да се чете декларацията по- модерно, в дъха на 21 в. Нямам думи. Имам усещането, че нещата стават по-зле от социализЪМа и бюрокрацията ИМ тогава.

10

Нормално

преди 3 години

Напълно нормално, последните години всички действия на държавата са само за пред камери и по телевизионите студия. Ситуацията с пандемията я борят по същия начин. Интервюта пред журналисти и тупане в гърдите, а за съжаление реалността е съвсем друга.

9

Хюго Бос

преди 3 години

Пълен разпад на всичко в държавата, благодарение на герберастите...Ужасно е!

8

О, Боже!

преди 3 години

Ау! Ама това в на генерал майор професор доктор Мутафчийски болницата ли?Не може да бъде! Там такива неща не стават. ВМА са най-великите от великите, с перфектна организация и борят коронавируса от Ню Йорк до Владивосток.

7

Какво чакаме

преди 3 години

Защо не затваряте? Какво чакате? Мислете, че сте по-добре от Северна Италия ли като здравна система? Те се огънаха, но вие ще се справите. Май просто искате да прочистите пенсионерите умишлено.

6

Анонимен

преди 3 години

Пирогов е за обикновените хора. Да отива в частните болници. Нали са големи американци и хвалят американската частна, застрахователна здравна система/Много са смешни софиянци, че все тичат в Пирогов за всичко.

5

Анонимен

преди 3 години

"Над 24 часа РЗИ не е уведомилА ...""...си прави тест и в частна лаборатория, защото наистина чувствал симптоматика и той се оказал положителен."Верочтно имате предвид, че "Над 24 часа частна лаборатория не е уведомилА..."Поне аз така го разбирам!

4

Анонимен

преди 3 години

мой близък също прекара болестта в болница в края на април и началото на май и също беше уведомен след 2 дена и половина, в 9 вечерта в събота!

3

Анонимен

преди 3 години

Така е, Милен Керемедчиев, има разминаване в Тикволандия и то не е от вчера. Но пък чекмеджетата са пълни с пачки, кюлчета. И отгоре пищова.

2

ДДРОнег

преди 3 години

Хм, някой да не е хванал златната рибка и да си пожелал министър да тръгне да се лута по институциите :) ?!Ами отдавна знаем, че управляващите и полтиците живеят в една друга България и не познават истинската, в която нищо не работи без изричната заповед - устна, от тик-воча !!!