36

Анонимен

преди 3 години

Кой каквото и да говори, ама по- разбран Премиер досега не сме имали.Спокойствие излъчва и край него хората се чувстват сигурни.

35

Анонимен

преди 3 години

Москов - пръстовия отпечатък.Бая народни пари пропиля с недоизкусурените си ,,планове,,.Аман от такива ,, плановици,,.

34

ГЕРБ forever

преди 3 години

Не е зле г-н Гешев да обърне специално внимание на това недоразумение и провален министър.Тези безпочвени обвинения,които хвърля срещу правителството нямат база и са чиста клевета.България е правова държава,мерките които взима са адекватни и отговарят напълно на ситуацията която е в момента.

33

Бедняк

преди 3 години

Отново един откри велосипеда ..Преди малко Бойко заяви пред кабинета че ние сме една "развита демокрация" а Москов твърди че държавата няма в случая ясен план за справяне с пандемията. А аз ще си позволя да го допълня: има такава държава, която няма никакъв план и никаква стратегия! Във всички области на общественото развитие, а състоянието на здравеопазването е функция на това хаотично и без никаква цел развитие. А Москов знае много по-добре това от всички нас из форума.

32

зомби

преди 3 години

Москов, ти зомбиран ли си ,или се правиш на такъв, че искаш КПП , ненормалнико?

31

Чебурашка

преди 3 години

Що да няма план бе, нали Баце изпълнява плана на Мангъра!

30

ПЕНКО

преди 3 години

КОЙ ,ЗАЩО И С ЧИИ ПАРИ ЛАНСИРА /ПРОБУТВА / ОТНОВО - ЕЛИМИНИРАНИЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ МОСКОВ ????? ТОЗИ НЕ СЕ ЛИ БЕШЕ - САМОЧУЖБИНИЗИРАЛ !?!?

29

До 26

преди 3 години

Каква цифра не виждаш в плана?Доста е подробен този план и е за борба с остра респираторна инфекция, довела до пандемия.На български език е .А СЗО и сега редовно дава насоки включително такива ,,за справяне с пандемията в страни с ниско средно ниво на доходите,,На английски са. Има и на македонски!?

28

Анонимен

преди 3 години

Алооо много бързо забрави за далаверите!Гешев да му припомни!

27

Анонимен

преди 3 години

Е то не може да угаждаш и да се харесваш на всички, и да има резултати. Няма такъв филм още. Освен от историята се помни цар Соломон - всички са прави...

26

Анонимен

преди 3 години

Решението е едно единствено- пръстов отпечатък

25

Един

преди 3 години

Някой от изказващите се и цитиращи Пандемичния план от преди 15 години. в размер от над 100 страници дали го е чел. Защото аз съм. И това е част от работата ми. В този план няма нито една конкретна цифра и конкретна мярка, още по-малко която да е приложима. Пълно е с преписани от СЗО думички и общи приказки. И се отнася за грип, а не за коронавирус, в т.ч. има мерки за ваксиниране с противогрипна ваксина. Айде, не се изказвайте неподготвени. И може и да не харесваме лицето Москов, но е прав!

24

Анонимен

преди 3 години

Светът има ли?Чувам ,че иде втора вълна ,която била пик.Е?Май само тука се правим на луди(Москов не се прави ,той си е).Впрочем запада добре успява да се поодели от изтока по тоя начин не мислите ли.

23

2LOOP

преди 3 години

Вярно ли бе.ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ.

22

Анонимен

преди 3 години

До БРАВОАми нали за тва ги отвориха, за да има сега кои да бъдат обвинявани от *** като теб и от останалите откровени тъ...пунге...ри. А то до преди месец 200 теста (в някои случаи и по 50 имаше), а сега 2000 до почти 5000. Ти кво очакваш. Да не говорим, че повечето от статистиката се тестват по няколко пъти, а съвсем настрана оставям факта, че поне 80% от тях са само вирусоносители.За Москов не ща и да коментирам. Това, че е на свобода само доказва некъдърността на правораздаването ни!

21

Анонимен

преди 3 години

не не спи само шофира джипката..

20

Анонимен

преди 3 години

Б.Борисов бездейства...спи...неграмотен е да управлява.

19

Анонимен

преди 3 години

16, БСП не се чудят за мерките, които е планирало правителството на Сергей Станишев. Мислещите хора са против кратунковия волунтаризъм в прилагането на мерките, планирани от правителството на Сергей Станишев.

18

Анонимен

преди 3 години

Той няма ясен план за справяне не само с вируса. И по твое време нямаше план.

17

Анонимен

преди 3 години

Костовизмът е жив икономически ,но политически труп.Това не може да го разберат глупаците от ДСБ.Политическият им проект е провал благодарение на Костов.И ще лаят срещу държавата ,която той унищожи с усилията на 2 милиона седесарски мухльовци.