13

Peter

преди 3 години

Кой крив, кой прав .....ОК. АМА КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ТОЯГА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ?Дори да не е ползване - това за мен е достатъчно основание за уволнение..

12

L.

преди 3 години

Ако директорката на градината е уволнила служителката без са спази процедурата за дисциплинарно уволнение, да съдът я възстановява на работа. Много по-просто е било да извика полиция и в контекста на дознанието служителката да бъде отстранена от работа по другия параграф. Малко мисъл трябва.

11

до 9

преди 3 години

Дори съдът мисли като мен, така че по-кротко. Възпитанието е задължение на родителите, а когато те не успяват или не искат, учителите ще изземат тази роля. И така трябва да бъде. Ако не искаме после пак да четем за поредното разглезено надрусано нищожество, което е отнело човешки живот.

10

рускиня

преди 3 години

децата често приемат фантазия за реалност. Смятам че истината е много по различна. И психясали майки тръгнали на кръстоносен поход. Точно с тояга учителка да бие децата ... то разправят че тя ги шамаросвала, то че биела с тояга. когато един от малчуганите ще каже че тати му е космонавт , то можете да не търсите ракета в двора.

9

Ебльо на 3 морета

преди 3 години

До 5Може да ми нашамариш куреца ако искаш. А относно даскалицата да и строшат 1 дърво в кратуната и само ще разбере за какво иде реч, ако не се усети и продължи така, да се повтори действието докато даде резултат

8

Анонимен

преди 3 години

Някога като ученици учителите всичките имаха пръчки, но рядко ги ползваха за бой, по-често ни замерваха с тебешири и ключове.

7

я по-кротко

преди 3 години

Съдът се е произнесъл. Който има възражения прави обжалване. Другото се води за клеветничество и уронване на доброто име. Аре поспрете се малко.

6

www

преди 3 години

Ще си поделят сега учителката и съдийката по една хубава сумичка за обезщетението - равнява се на броя заплати за времето от уволнението до връщането й на работа. А парите ги дава държавата, т.е. всички ние. А ако беше изгубила делото тази"учителка", съдийката си остава на една съдийска заплата, и голяма да е, все не стига!

5

х

преди 3 години

Браво на съда. Учителката върши работата на родителите, които са изтървали възпитанието на келеменцата вкъщи. Боклучето не го ли нашамариш, няма да влезе в пътя.

4

Баба Яга

преди 3 години

Чак пък "доказан"...Едно детенце може да те качи на въжето, ако не му играеш по свирката.

3

Драган

преди 3 години

Като няма държава, тая учителка трябва да си поговори с някои от родителите на децата след свършване на работа по тъмно време !

2

Ннн

преди 3 години

Родителите да вземат нещата в свои ръце !

1

Скандално.

преди 3 години

Отново Българската система създава световни прецеденти - доказан детски бияч бива възстановен на службичка по съдебно нареждане, въпреки нежеланието на директор и родители.Явно съдиите са жендъри без деца или мразят децата!