20

Добре де, ясно!

преди 3 години

Разбрахме, че "сички ша омрем. А сеги наздраве!", както се казваше в един нашенски сайт.Без да съм сред най-схватливите не ми трябва СЗО, нито брифингите им, за да разбера, че Слънцето изгрява от изток. И то всеки ден. Щото в случаите като този, повторението едва ли е "майка на знанието". Всяка новина или инфо за открито лекарство, ваксина, алгоритъм за лечение, правила за безопасност са добре дошли. Но ката ден мънкане и засипване с всякакви цифри без практическа стойност. Не, благодаря!

19

Анонимен

преди 3 години

За какъв пик става въпрос,още ли не са го моделирали спрямо база научни данни за вируси,скорости на размножаване,разпространение и статистически резултати в % съотношение на засегнатите населения с леченията и леталните резултати от леченията в публични медицински заведения как практически опит документиран и практически методически правила с мерките за защита на населението и специалистите в борбата,че да уеднаквят личните със служебните мерки за защита как участващи в борбата по време на пика.

18

с.т.

преди 3 години

От психологическа гледна точка, най-добре е този човек да не го показвате и цитирате. Лично в моите очи той злоупотребява с положението, до което се е докопал.

17

Анонимен

преди 3 години

СЗО са терористи!

16

Калигула

преди 3 години

Прикриваш 3 холера епидемии в Етиопия и за награда ставаш директор на СЗО.

15

Сат Н

преди 3 години

Някога бабите ни са плашили децата с приказки за арапи като тоя, когато са били непослушни. По стените на църквите така са рисували гяволите. Само една опашка и рога му липсват. Е6ати из рода църн!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Да, наистина прилича на Матанов, с тази разлика че Матанов е прекрасен учен и преподавател, а този ... и престъпник!

13

Анонимен

преди 3 години

Странна прилика с Христо Матанов от СУ.Значи Матанов е етиопец.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма коронавирус. Всичко е манипулация :) Питайте глупацитее :)

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Хахахаха, не знам някой да е лежал два месеца от този толкова смъртоносен вирус. Държат се по 2 седмици (даже 10 дни) за да се вземат кинтите по здравните пътеки и кой от къде е! Аре стига сте се правили че не знаете. И междудругото съгласен съм с коментар писан под друга статия. Тук май и *** пишат и оценяват коментари. Все пак ясно е кой е собственика на ки...рлив...ата ви медия. А сега триенето да започне!

10

х

преди 3 години

От този ли ще вземаме съвети и препоръки. Видяхме на оня клип каква мека китка е.

9

Поздрави от Поморие

преди 3 години

Международен трибунал да разследва дейността на СЗО!

8

Анонимен

преди 3 години

Муджахидина да си прибира муджахидинчетата от Европа, от които напълзяха какви ли не болести и бацили. Чак тогава пикът ще се нормализира и белия човек ще забрави що е това болест. Някой още ли вярва, че вирусът е тръгнал от Китай, а не от съседна Индия, Пакистан, Бангладеш!

7

Анонимен

преди 3 години

СЗО ...цирка продължава ,чакаме пик ,вълни,огнища

6

ОФ

преди 3 години

3, в "свободния" и "цивилизован" свят всеки е слуга на някого и всички заедно са слуги на хегемона. Наблюдаваме обща световна тенденция и бих казал закономерност: хората от различни раси и вероизповедания се избиват за топлото място "слуга на хегемона".

5

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен, че пикът на пандемията в световен мащаб тепърва предстои. Пиндостан ще затвърди едноличното си лидерство. Масовите демонстрации, манифестации, пролети, лета, майдани и погроми с цел сваляне от власт на бай Дончо ще им излязат през носа.

4

Анонимен

преди 3 години

Я се скрий ве муджахидин!

3

Анонимен

преди 3 години

Тия от СЗО са слуги на фармацевтичните компаниии!

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1 Ще можеш ли това да го кажеш на някой твой познат който е лежал 2 месеца в болница от вируса Ще имаш ли очи ?

1

Анонимен

преди 3 години

Пикът предстои само у либерастките кухи глави, които задушават света.