16

до 14

преди 3 години

Тръмп не е либерал в действията си, нито кандидатурата му беше издигната от либерали. Разбираш ги нещата....

15

Анонимен

преди 3 години

И на него ли му дадоха 2 бона да се пише заразен? Кажете специалисти!

14

Анонимен

преди 3 години

До дедовияНай-вероятно от сводника му: Бенямин Нетаняху.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Значи добрите хора(белите) го подкрепят. Жалко че всъщност е предател също като либерала Тръмп.

12

дедовия

преди 3 години

Болсонаро е дал още един положителен тест: оказал се е и бременен. Не е ясно от кого е детето.

11

Анонимен

преди 3 години

Този едно хубаво ще издой Бразилия до къде може и със семейството си ще драсне по-надалеч за да не отговаря за престъпленията които върши.

10

Анонимен

преди 3 години

изпълнители на мокри поръчки в Рио". Кейрос назначил семейството на Нобрега в парламентарната служба на Флавио - сина на Болсонаро. И има много доказателства, че оттам са били отклонявани значителни обществени средства. Както се казва бразилците пак си паднаха на хора които да ги управляват.

9

Анонимен

преди 3 години

В основата на последния голям скандал около Болсонаро е неговият близък приятел Фабрисио Кейрос. За бившия полицай се смята, че е свръзката между президента и десните милиции, той е замесен във всички възможни съмнителни сделки. Актуалните разследвания срещу него са по обвинения в корупция - в сметките му са постъпвали огромни суми пари.Опозиционният политик Марсело Фрейшо казва: "Кейрос организира предизборните кампании на цялото семейство Болсонаро, особено в кварталите, доминирани от военните формирования. Факт е, че той е имал близки контакти с Адриано да Нобрега, един от най-големите

8

Факт

преди 3 години

До До 2Ако броиш за известен политик кметът на Долно нанагорнище или тия по афро-азиатските села -сигурно са умрели много...Естествено че ще се гледат водещите страни.Впрочем,италианските политици са толкова стари,че дори смърт от катастрофа изглежда естествена(хи-хи).Накратко-важни са тия,от които зависят нещата.

7

Анонимен

преди 3 години

Този се опитва да върне малко по малко военната диктатура в Бразилия.

6

До1

преди 3 години

Грипче ли ще изкара, полът ли ще си сменя, за населението е все едно.Няма да работи в такъв тежък за страната момент, защото сам е решил.Само за Путин написаха,че му се осигурява ,, зелен коридор,,.Не ми е любимец, ама явно си държи на работата.

5

До 2

преди 3 години

Няма по.чинал политик,известен на теб.А в същност - в Италия, Сърбия,Иран има такива политици.Ама на теб вероятно са ти известни само Путин, Тръмп, Радев и Борисов.

4

Анонимен

преди 3 години

Борис Джонсън изкара грипа, принц Чарлз също. Оздравяха и нищо им няма.

3

Анонимен

преди 3 години

Хак му е.

2

Факт

преди 3 години

Дотук няма известен политик,умрял или тежко боледувал от коронавируса.Защо ли????

1

Анонимен

преди 3 години

И какво толкова! Дори бразилските президенти могат да хванат грипче. Сензация ще е ако умре. Ако го изкара леко, значи Балсонаро е прав и това наистина си е просто поредното грипче.