10

Гошо

преди 3 години

Е те нали и без това отварят септември За какво да ги компенсират ,за това че са отпуск ли

9

Бъки

преди 3 години

Всичко да се затвори !

8

БАН продължава да е

преди 3 години

хранилка за "наШте деца", макар те вече да са пред пенсия. Но са се постарали да настанят там и своите деца, внуци, роднини и държанки. Нищо не правят, заплатите им вървят.Творците от сферата на изкуството щат не щат трябва да предложат продукт, който да се хареса на публиката. Ако ги лишиш от публика, как ще се изхранват?Вярно е, че театрите през лятото затварят, но трупите тръгват из страната да дават представления. Трябва да се помисли поне за представления на открито с публика на отстояние

7

За талантите няма :(

преди 3 години

Съчувствам на работещите в сферата на културата. Повечето от тях са достойни хора и нямат нищо общо с мар.дите, които биваха назначавани в същата сфера като чиновници по времето на момата с чалмата. Сума ти търтеи на "другари със заслуги" бяха на хранилка в тази сфера по онова време.Днес певци, актьори, художници, писатели, поети, композитори се борят за оцеляване. Сред тях мнозина са наистина талантливи.Но у нас е по нашенски - 90% от хрантутниците в БАН нищо не вършат, но за тях има заплати.

6

Добре де

преди 3 години

Всяка година през лятото театрите са във ваканция и не работи нито един театър в цялата страна, сега и за редовната отпуска ли искат компенсация на компенсацията?

5

Милостиво сърце

преди 3 години

Елена Петрова, Йоана Буковска и Елен Колева по едно време opeвaxa яко мрежата, че са пред фалит. Готов съм с антикризисни спектакли за всяка от тях. Сценарият е елементарен. Дискретността и медицинският контрол са гарантирани!

4

Анонимен

преди 3 години

разпознахте се списвачи жалки. истината боли нали.

3

Анонимен

преди 3 години

мииииишки :) нещо за доганя ще напишете ли, списвачи жалки :) смърдите на страх и цензура.

2

Щерю

преди 3 години

Театри, опери, кино изкуства и прочие творци - са все еврейски лобита на държавна хранилка...

1

Тато из Правец

преди 3 години

А за работниците? Тия отрудени хора с напукани от работа ръце???