13

Скитник

преди 3 години

Какво да очакваш от гниещото блато наречено България ? Загнила корупция , гнила съдебна система ! Добрата новина е, че на 2 милиона българи по свет, внуците НЯМА да говорят български!

12

До Геров

преди 3 години

Да да това е от т. Нар. Подскачаща суроватка. От вливането на джулюнишката река в Янтра подскача и къмто Драганово пак пльооос в реката и рибата мор. По някой път при скока пада на Смесито. Ама там и Росица се намесва и става по-сложно за обяснение.

11

Иван Геров

преди 3 години

Източникът на замърсяване е почти сигурен - мандрата в гр. Елена. Тя излива суроватка в р. Златаришка, р. Златаришка се влива в р. Джулюнишка /и двте без риба заради мандрата/ и накрая всичко се влива в Янтра.

10

Генчо

преди 3 години

Получили са наркотик менте !

9

Анаеробен злодей

преди 3 години

Браво,на екоинспекторите.И днес си заслужиха заплатите ... и рушветите.Значи щом някъде бълбука и отделя газ това със сигурност ще убие рибата,която по принцип не обича да диша. Тя рибата на снимките предпочита течащата вода а не застоялата където обвиняваните"анаеробни процеси" са се развили ... ама то това е друг въпрос.Ама пък и защо да търсят виновни.Ще се окаже че са "наши хора" на някой началник и после тия еко енспектори ще трябва да напуснат топлите офиси и да се наредят за соц.помощи.

8

Анонимен

преди 3 години

рибите и те като матряла - лоши и затуй...

7

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Некоя гербава фирма явно трови реката

6

Това са риби

преди 3 години

самоубийци.Решили да се надишат с въздух,а не им понася.Иначе явноима връзка между мързеливите служби за контрол и замърсителите.Можеи местната власт да решава-"да производството е замърсяващо,но давасредства на хората,плаща данъци,дава подаръци,кой го е грижа за рибитеосвен шепа бракониери".Виждали цистерни да изливат отрови,но презуикенда,когато еко чиновниците почиват(не че през другите дни дебнат).А през седмицата водата е като сълза.Като навсякъде-никакъв контрол исмешни обяснения.

5

Анонимен

преди 3 години

"Химическо замърсяване във водата няма. На мястото на застойни участъци, където скоростта на водата е много малка, се наблюдава бълбукане. Считаме, че се активизират гнилостни процеси, които са съпътствани с отделяне на газове във връзка с анаеробно разлагане", каза главният експерт в РИОСВ Невена Петкова...----Да проверят след някоя друга седмица, за предпочитане къде декември. Ама догодина. Тогава със сигурност още по няма да има!

4

Компас

преди 3 години

Епа то от горещото ще да е.

3

I'm

преди 3 години

Естествено, че няма замърсяване. То пък оставаше да отчетат такова! Рибите просто са извършили групово самоубийство или корона вирус ги е убил.

2

Изхвърляне на боклук

преди 3 години

Някои е спестил пак от токсичен *** и със бусовете във реката. Колко реки разсипаха така!

1

Анонимен

преди 3 години

Абе знаем ги някои от номерата на шведите - хлорна вар, някоя шашка.