29

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали глупости,хората казаха ,че едни хора получават пари да почистват,но не почистват шахтите и се задръстват и така става,отнемете им правата и плащайте на ВИК или някоя фирма,щом тези са безотговорни и не си вършат работата!

28

ЩО , БЕ ДРУГАРЕ....

преди 3 години

НА ВАС , 1983г.ЛЯТОТО ....ХАБЕР ЛИ ВИ ПРАТИХА...ХА,ХА,ХАААААААААА.....

27

ХАБЕР

преди 3 години

Фандъкова , Фандъкова , какво безхаберие сте ! А ПРИ НАС БКП то какво ХАБЕРИЕ БЕШЕ ! САМО ДЕТО СЕ ИЗДАВИХА СУМАТИ ХОРА ОКОЛО НДК В ДАЛЕЧНОТО 1983 то лето при абсолютно същото наводнение ! НАЩО БЕШЕ ХАБЕР , ВАЩО СЕГА Е БЕЗХАБЕР...

26

Анонимен

преди 3 години

Добре,че във Венеция си нямат БСП.Трудно щеше да им е...

25

Gjfjfj

преди 3 години

Нали така се усвояват пари вие като карате кола сипвате бензин свършва и пак сипвате е то е същото

24

Русофил

преди 3 години

Ти да видиш какво наводнение имаше в Москва на 20ти юни. Софийското нищо не е.

23

Комунист с чене

преди 3 години

Абе другари.Таз година безплатни кебапчета на Бузлуджа ще има ли?

22

V

преди 3 години

До АнонименА ти знаеш ли че в тропиците има дъждовен период и два месеца вали без да спира и няма наводнения щото има отводнителна инсталация .В големи градове като София катакомбите са като тунелите на метрото . Тука се наводнява София щото строи герб и не прави нужното отводняване щото няма да има за комисиони ;) В тропиците два месеца вали без да спира и не се наводняват в герберасо София при всеки дъжд ще се издавят.

21

Анонимен

преди 3 години

Безраборното презастрояване и масовото асфалтиране на улици с павета, води и до такива потопи при всеки по-силен дъжд. Канализацията и реките не могат да поемат увеличения обем на водите.

20

Анонимен

преди 3 години

Каналът, който скрива при НДК Перловската река под земята е строен и проектиран от времето на паметника на Людмила Живкова - НДК. Още от онова време ставаха такива наводнения. Не е добре изчислен. Много неща не бяха добре изчислени и пуснати за славата на Живкови, като

19

V

преди 3 години

Прокурора да пита боко лентичката защо не е направено отводняване преди да се полага настилката ? И колко пари сега ще трябва да платим да му оправяме на боко калпавите изпълнения ?

18

Бай ВарвАр

преди 3 години

Боли ги фара герберастите за някакви си канали , отводняване ,програми за кризисни ситуации и други такива безинтересни неща !Тях ги интересува само краденето и нищо друго ,а това го научиха перфектно !"Едно куче научи ли се да яде л****** , не можеш го отучи цял живот !"БСП да го имат в предвид ,ако случайно не знаят !

17

Анонимен

преди 3 години

Значи кмета ако е бил от БСП потопа щеше да ни пропусне?Да не би от БСП да имат телефона на Господ Бог?

16

Анонимен

преди 3 години

Ами ние все без вина ли сме?

15

Бай Коко

преди 3 години

ГЕРБ и Фандъкова нямат никаква вина за случващото се през последните 10 години със София. Единствените виновници са от БСП защото допуснаха да бъдат изместени от управлението.

14

Анонимен

преди 3 години

А заповедта на Компирка да работят климатиците в градският транспорт при нарасналият брой заразени в София защо не коментират?Климатиците в столичния градски транспорт ще работят. Столичният кмет Йорданка Фандъкова е издала заповед, според която климатичните инсталации в превозните средства трябва да бъдат включени.Като част от мерките срещу разпространението на коронавируса водачите продължават да не продават билети и кабините им остават изолирани. Качването и слизането през първата врата също не е разрешено.

13

Анонимен

преди 3 години

Социалистите искат програма за кризисни ситуациина цоциалистите им дай да искат и да лaпат!

12

Анонимен

преди 3 години

липсата на постоянна поддръжка и профилактика на канализационната мрежапрез 2014-та беше съвсем друго. Орешарски редовно се криеше из канализацията от народната любов и така я прочистваше :)

11

Анонимен

преди 3 години

и Варна също.не чистят шахтите.ул."Г.Бенковски" Варна глътна милиони.а не чистят шахтите

10

тигъра

преди 3 години

Цял ден няма кой да изчисти запушените шахти.Чакаме да завали и пак да има реки.