112

Анонимен

преди 3 години

ами да садят домати, вмесго мадъринивата плаче

111

Анонимен

преди 3 години

Кой желае лошо? Гледаш нещата от своя тесен ъгъл. Нека да ти покажа една друга гледна точка.Стотици убити и изнасилени млади хора, семейства, туристи, сервитьорки и дори местни деца. Статистиката не спира до тук. Повечето са водят удавили се. Кражби, мафиоти... цели курортни градове с хора - роднини от убийци. Влизаш в тяхната завера само ако си роден там. Посвещават те след 10то групово изнасилване. Дори Слави Трифонов яде бой от тях едно лято. От най-малките в мафията до върха.

110

Анонимен

преди 3 години

И не забравяйте. По-добре сега 19 год мъки, от колкото един ден в далечното бъдеще да гледате същите тези МУТРИ-МАФИОТИ да се гаврят с вашите деца, така както го правиха и с вас.Простата мутра не мисли за Бог, народ и родина. Простата мутра е МАФИОТ И ПЕРАЧ НА МРЪСНИ ПАРИ. Бог е предопределил вече тяхната съдба.Милиони светии всеки ден викат към Престола на Бог и искат справедливост. Вече 2000 год Иисус чакаше да се покаят. Не се покаяха мутрите, не се покаяха и техните деца. Идва страш.съд

109

Анонимен

преди 3 години

И ето Бог се вслуша във вашите молитви. Бог се съгласи с вас неоправданите, бедните, презрените, гонените.Ето Бог ви казва. Ще унищожа МУТРИТЕ и на тяхно място ще поставя нови господари. И те ще мислят за вас през цялата година, а не само 3 месеца в годината.Да, много ще умрат от глад, защото ПРЕСТЪПНИКА ВЛАСТТА И ПАРИТЕ СИ НЯМА ДА ДАДЕ БЕЗ БОЙ. Но тези същите бяха първи на опашката да възхваляват мутри и мафиоти. Сега Бог ще въздаде на всеки.ПОКАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО ИДВА ВРЕМЕТО И НА 4ТИ ПЕЧАТ

108

Анонимен

преди 3 години

Покайте се защото приближи царството Небесно.Ето третия печат беше премахнат от Лъв. И сега 19 год. ще има глад. И само богатите ще ядат и пият питателна и храна и вино.Св. Йоан казва, че няма да се покаете.19 год? Ще издържите ли?Бог няма да води всичките ви войни. Трябва сами да си помогнете. Започнете от гласуването на избори. ИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!! Ако сами не се противопоставите на МАФИЯТА и Бог няма да Ви помогне.Бъдете обединени и не мълчете, когато сте свидет

107

голата истина

преди 3 години

През юли и август нормално средно дневно в предишни години са кацали по 75 полета.Сега 8-10 са само в някои дни а средно са по 5-6.И то самолетите не са изцяло пълни.90% е спада.Ангелкова го каза още през март."Таз година сезон няма да има." Пропуснахме възможноста да запазим хората.Заради шепа чалгари и футболни хулигани сега ни сложиха във всички черни списъци.За пореден път простотията на Буда взима връх над разума. Навсякъде се връщат към нормалния живот а ние обратно в ада.Да ни е честито!

106

гларус небесен

преди 3 години

Кой поръчва музиката във вашия стен вестник? Вчера ,когато вожда Винету откриваше незавършения обход на Поморие,писахте "Бум на туристи в Сл.Бряг" А днес когато от утре пак трябва да затваряте дискотеки и стадиони-няма хора в Слънчака.Хитро е да си конюктурчик.Някой трябва да поеме полит отговорноста и да не станете вие журналята за пореден път виновни.

105

Анонимен

преди 3 години

Никак даже не пустее.Нормализира се положението.Просто хотелите са много.Ще оцелеят по- приспособимите.

104

Анонимен

преди 3 години

До 94 890....Не ме интересуват мутрите,ама много хора ,които им работят останаха без препитание,а и деца имат.Очертава се тежка и гладна зима за обикновените хорица....Ами що си се свил от страх като ох*люв в черупка? Ами демонстрирай излез на улицата - като мен! Покажи гражданска отговорност или искаш децата ти да наследят върхушката? Българи осъзнайте се!

103

Анонимен

преди 3 години

До 94 890....Не ме интересуват мутрите,ама много хора ,които им работят останаха без препитание,а и деца имат.Очертава се тежка и гладна зима за обикновените хорица....Ами що си се свил от страх като *** в черупка? Ами демонстрирай излез на улицата - като мен! Покажи гражданска отговорност или искаш децата ти да наследят върхушката? Българи осъзнайте се!.

102

absurd

преди 3 години

На ей затуй му станах фен на тоя ковид19,имам чувството че действа като почистващ софтуер ,нещо от рода на ccleaner

101

Анонимен

преди 3 години

На плажа на Доган е пълно с хора - само дето са главно от НСО

100

Коментатор

преди 3 години

В планините е страхотно. Много хора бяха предприели разходки през уикенда.В Родопите има много места за посещавани.

99

Анонимен

преди 3 години

До До до"Турист&quВеликобритания затова е велика, защото поема всякакви. Не се заяждай, а си налягай парцала.

98

Анонимен

преди 3 години

Кофти,но все пак България не разчита само на туризъм,по спомен около 10% от БВП идва от него,какво да кажат страни на които една четвърт и повече от икономиката е свързана с него.

97

Само питам

преди 3 години

Нали имаше бум последно?Така писахте вчера. Туристите да не би да си тръгнаха за 2 дни?

96

Саки

преди 3 години

Митьо Очите и възпитаните му колеги ,вече осигуряват 24 часова охрана на чадър и шезлонг. Възползвайте се от ниските цени, че да не си изпатите ако откажете.

95

До96

преди 3 години

Не се прави на интересен,България както и повечето страни от ЕС премахнаха задължителната карантина от 01.06.2020.Така че можеш да почиваш където решиш!

94

Анонимен

преди 3 години

Дано фалират. Май всичките са мафиоти.

93

Анонимен

преди 3 години

Не ми е жал за хора, които трупат печалби за мутрите, а самите те са на заплата близка до минималната. По-добре мутрите да фалират, за да се оправят нещата.