8

Анонимен

преди 3 години

Той просто ще си отиде от тоя свят в по-скъп ковчег,нищо повече...

7

Пепи

преди 3 години

Топ магазин на зара в центъра на Мадрид ???? Това е магазин за бедни.Ако искаш качествени дрехи - el corte inglés.

6

Анонимен

преди 3 години

Да, ама и колкото да дарява няма да оправи живота на хората които го носят на гърба си, включая бедните шивачки в покрайнините на родния край от които са ушити джинсите които си купих от топ магазина им в Мадрид.

5

Анонимен

преди 3 години

В магазините Zara моделите, които се предлагат са почти винаги s или sx размер. ХL или L почти никога няма и също са много умалени. Големи икономии на плат не само на рокли, панталони,блузи, а и на зимни якета или кожени изделия. Да не вярваш, че собственикът им бил милиардер. Ако може ще накара шивачите да ушият едно малко парче отпред и едно отзад и да печели пари. Голяма стипца е, сега го и доказа като затваря магазини. Кой знае как ще гърчи като сардини хората в малки апартаменти сега.

4

Анонимен

преди 3 години

Да се пази от короната, че неговите доктори казаха, колко е страшно.

3

Анонимен

преди 3 години

Народен човек, боже чувал ли си за бизнес модела на Зара?

2

Анонимен

преди 3 години

Този поне се опитва да го раздава народен човек. Затвори магазините, но не се възползва от испанската схема 60/40, а хората продължиха за си вземат заплатите. Миналата година дари апаратура за резонанси на 50 болници и въобще се старае да помага с туйцък-онуйцък

1

Анонимен

преди 3 години

Добре де, и за какво му е на 84-гофишна възраст?Аз ако имам 17 милиарда на 84, ще дам на децата по милиард-два, а останалите по цял ден ще ги харча за ***!