25

Анонимен

преди 3 години

Евала, не щем българското щото сме умни и красиви а и си признаваме че от 2001 не сме българи за да го докажем. Ех неразумний юроде ...

24

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че на море в България няма да почивам, както правя от 2001 година досега и не виждам причина да го направя. Неясното е дали ще почивам на море в чужбина или няма да почивам. Не говоря за Гърция, макар че Гърция изглежда много добре относно този вирус.

23

Анонимен

преди 3 години

Връщам се от нашето Черноморие.Изкарах си супер.Човек си носи късмета със себе си.Както и настроението.

22

Анонимен

преди 3 години

Да не съм *** да ходя в Гърция сега.Ако ми се наложи да попадна в карантина там няма да си простя лекомислието.Недай си Боже да ми се наложи да лежа в някоя препълнена болница.Гърците ни мразят.

21

sss

преди 3 години

До ПероТо това е целта, но няма да стане. И да го затворят пак няма да отида на нашето черноморие, като почиващ.

20

Перо

преди 3 години

Както е тръгнала бройката на новозаразените, по-скоро ще затворят Кулата, отколкото да отворят останалите гранични пунктове.

19

Анонимен

преди 3 години

По-голямо безумие има ли - нашата граница отворена за сърби, гръцката затворена, а те са тръгнали на море в Гърция?Ние, както винаги тука сме разграден двор, влизат си , излизат си, който , когато си поиска!Гърците и те -отварят и затварят, когато решат, резервациите вече са направени. Пълен бълвоч!

18

Анонимен

преди 3 години

Трябваше всички граници да се преминават с тест, направен 1-2 дни /или на място/. Ама всички граници. И на излизане от БГ и на влизане в БГ.

17

до 17

преди 3 години

Ти знаш ли как преди се наказвала, а знаеш ли ти как пресди комунисти като тебе стреляха по българите дето искаха на море в Гърция. Ае духaй някъде под моста швестaк. И да не забравиш да нахраниш ромовете си избиратели.

16

Анонимен

преди 3 години

Боце си мислеше че като отворят границите със Сърбия, Македония и Румъния и те че се юрнат по нашето море, е да ама не :)

15

От Русе

преди 3 години

Само за 3 часа по магистралите и съм в Гърция браво на г-н Борисов. Братя гърци елате направо ни анексирайте имаме и хубави магистрали, тъй или иначе почиваме при вас благодарение на ГЕРБ и Ангелкова.

14

до 11

преди 3 години

Овца? Не съм аз този дето стои на тоя пек, че и помъкнал децата си и те да страдат, цял ден на КППто. Жуля си студена ракийка, боцкам салатката и ви гледам сеира на пасми-ната.

13

Анонимен

преди 3 години

От установените за последното денонощие нови случаи на коронавирус 20 са на сръбски граждани и още 16 на хора от други националности, преминали през "Кулата"._____А ние продължаваме да държим границата със Сърбия отворена и после генерал Майтапчийски ще ни разправя че не сме били дисциплинирани, нагляри !

12

1234

преди 3 години

При герб всички искат да емигрират трайно, а тези които остват се правят че нямаме море. Сиреч никой не иска да стои на тази прокълната територия... Още 50 г и наистина ще я обезбългарим окончателно

11

Анонимен

преди 3 години

До до 7Ти също - "Овца на годината" - доиш я, стрижеш я па и децата и изядеш, а тя се слет тебе ходи !?

10

Българина

преди 3 години

Всички се натискат за гърция, даваха сръбкиня на кпп то, която се молеше да стъпи на гръцка земя за почивката си! Мислите ли че ако не ние а сърбите бяха на нашето море, щяха да се натискат за гърция, или румънците? Ние сме пълни ........ плеяда от цимизми следва тука...

9

до 7

преди 3 години

Браво, печелиш награда "Гуведо на годината"

8

Анонимен

преди 3 години

Вчера даваха двойка от Русе, да се прибира от Гърция, хем им е много по-далече от кафявоморието.

7

хванатотгората

преди 3 години

ако требе цел ден ще чекам по границата палатка ще опъна ама нема да дам пукнат грош на мутрите ще почивам у гръцко

6

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът свърши, никой не може да ме накара против волята ми да "почивам" на бетономорието.