24

Той професор по лед

преди 3 години

и пингвини, жена му доцент в БАН.Затова постоянно хората пишат тук, че така наречената ни наука е шуробаджанашка дружина, която си е разпарчетосала възможностите за доене на бюджетни и други пари според роднинските кланове, които са се укрепили в нАучните ни среди.Освен роднински дружини, има и настаняване на разменни начала. Аз ще назнача жена ти при нас, ти ще вземеш при теб учинайката, а тя после ще стане нАучен ръководител на племенницата на проф.Х, който назначи зетя на доц.У от наШте!

23

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли е че всяка година вече повече от 20 години се разхождат на държавна издръжка до Антарктида?Аха. Алкохолизъм в невиждани мащаби. По едно време бяха почнали и жени да си водят, че няколко месеца на мастурбички е мъка. Ама няколко по-заблудени студентки се разприказваха и рязко се наложи Пимпирчо да изпадне в няколко години медийно затъмнение.Сега пак изпълзява полека. Да не би да му намалят финансирането.

22

Анонимен

преди 3 години

На тоя до кога ще му плащаме екскурзиите

21

Какво бъдеще,

преди 3 години

те вече и него ***, ходят там само да пируват, броели пингвините!? Че и строителство започнаха, значи скоро ще оплескат!

20

само

преди 3 години

За тия, които не са обърнали внимание да спомена, че българската станция е много далече от полюса. Намира се на 62 градуса южна ширина, а полюсът е на 90 градуса ю.ш., т.е. на около 3000 км от него.

19

асвалто риос

преди 3 години

И аз ходя всяка година на експедиций в Тайланд,климата и риболова изследваме основно и кулинарията.Ама сам си финансирам изследванията.Пък за Пимпира пара трбва много,знаете ли колко е скъпо да си поръчаш пиене от огнена земя

18

ШибиРиби

преди 3 години

Това куку на гол тумбак чифте пищови. Цял живот крънка народна пара да ходи на безплатни екскурзии. Нека да обясни конкретно какви ползи имат хората от него, а не само да бръщолеви общи приказки. И ние сме чували че там е студено и въздуха е чист.

17

Бунгар

преди 3 години

Поредното хвърляне пари на вятъра. Къде сме тръгнали? Неоправдана инвестиция.Резултати със съмнителна стойност.Бъдещето на света....ала..бала

16

Боко Шкафчето

преди 3 години

Ще я асфалтирам тая Атлантида Антарктида ли е нема значение

15

Ф.С.В.

преди 3 години

Там вируси не Виреят -Защото и хора на Виреят !!-на минус 70 градуса и ветрове с 120 км/ч--хахахаха КАКВО ФУНДАМЕНТАЛНО ОТКРИТИЕ!!! БРАУ!!

14

Балканец

преди 3 години

На чист въздух - най-хубаво се пие! Това от мен да го знаете. Без да ходя до Атлантида съм го установил.

13

Анонимен

преди 3 години

Освен Пимпиревите открития че на Антарктида е много студено и има лед за други негови такива никога не съм чувал!

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На 2500 метра лед,с който е покрита Антарктида виреят...чудесно домати,куртовска капия,***,грозде,череши,дини и по...малко магданоз,празз лук и грах.За това Пиммпирев е...ффлюбен в този континент.Който отиде там,гладен нямма да остане и има матрял за чудесна...шопска салата.Дерзай Пиммпирефф,ние сме с теб в усвояването на тази терра...инкогнита,за ползу роду.

11

Ф.С.В.

преди 3 години

Този иска да Емигрираме ТАМ _за да може Герб да си краде на воля!!! Какъв нахалник!! КОй му плаща експедициите на Този Пияница?? Служебна тайна е -че Там се пие като за последно!!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвярно е, но непълно. освен че се разхождат из южна америка си поддържат и старите комунистически връзки там

9

Анонимен

преди 3 години

Сега чета в Интернет за Пимпирев, другарите му и техните експедиции. Вярно ли е че всяка година вече повече от 20 години се разхождат на държавна издръжка до Антарктида? А преди това си правят една чудесна обиколка из Южна Америка? И защо никъде не сме видели публикувани данни, резултати, изследвания от експедициите, а само от дъжд на вятър някоя весела новина - как един бивш министър изпил спирта от термометрите (бедна ми е фантазията как се наливат там), как хванали някаква риба и т.н

8

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Комунистическите професори с като червеи след дъжд. Изпълзяват след всяко значимо събитие на отделят слуз по медиите и да говорят празни приказки.

7

Али Ръза

преди 3 години

лошо ми е!... тоя да вземе да се гръмне! всяка година си правят гезме до там с пълен контейнер алкохол, и като се върнат, камбите им зачервени от препиване...финансиране за простотии...да го дуват!

6

Анонимен

преди 3 години

И НА ЛУНАТА ВИРУСИ НЕ ВИРЕЯТ. КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.

5

Коментар

преди 3 години

Пимпиря колко каси оригинално уиски с антарктически лед е избълбукал там на спокойствие само той си знае!И колегите му кибици по чашка де!