60

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

........При толкова много "крещящи" и "очевадни" скандали в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,каквато в момента не е България .....Всеки лидер трябва да си подаде оставката на момента от морална гледна точка към обществото!!!Но за съжаление в България от много години се налага много вреден модел на управление,които ще засилва недоимъка, несправедливостите,абсурда,неравенствата,зависимостите и.т.н.....ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ---Латинска сентенция!!!!

59

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Господа и госпожи,"анализатори" пак се опитвате да манипулирате "възхвалявайки" "управлението" на един самозабравил се нарцис със селяндурски манталитет и елементарно поведение!!!Но при мен няма да се получат тези "внушения",защото не отговарят на ИСТИНАТА!!!Скандалите в България са прекалено много както в разминаване за визията управлението на България,така и лично срещу "цар Тиква" и "поданиците му"........

58

334

преди 3 години

Само много близка любовница може да си позволи така свободно и смело да снима.

57

От дека

преди 3 години

Ич не ми е на . . я кой го е снимал. Да каже от дека е златото - от Дънди прешъс ли,като комисионна?

56

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БИЛ КОФТАК- ЧЕРЕПА ПРЕМИЕР, КРАДЕЦ МУСТАКОВ ПРАЗИДЕНТ, САШО АПАШО, МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА, ОЧИТЕ НА ФИНАНСИТЕ, САШУ ЕВРОДЮДИКОВ- НА КУЛТУРАТА, АРМАН- МИНИСТЪР НА ЕВРАЗИЙСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ- И БГ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В ЛОНОТО НА РУСИЯ, ЗАПЛАТАТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В РАМКИТЕ НА РУСКИТЕ 127 ЕВРО, НА ГРУЗИНСКИТЕ- 58 ЕВРО- ДАВАЙТЕ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ.

55

Милиционерски

преди 3 години

номера. Ама кой та кой?Откъде са тези пари и колко години затвор се полага ако са придобити от подкупи? Ето това е въпроса.Ама кой го снимал..Ама Бобокови какви смс-и пращали..Ама Божков колко бил лош..Това са ченгеджийски номера за отвличане на вниманието.

54

Анонимен

преди 3 години

ДА ЧУХТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ НО СОЦИАЛИСТИ ДА ОБЕЩАХА КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА БГ НАРОД- МИН ЗАПЛАТА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ЛИ, ПЕНСИИТЕ, С ТЯХ КАКВО, А В ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКОВА ЗОНА, ИЛИ ЩЕ ПОСЛУШАТ ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТ КРЕМЪЛ И ЩЕ СЕ ОЗОВЕМ В ЕВРАЗИЯ И ВСИЧКО ПО СТАРОМУ-ИЛИ АКО НЕ ТОВА ПАК РИТНАТА БАНКА, А БГ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА МИЛИАРДИ ПРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ- ПОМНИМ 2013Г- ЕДНИ ЕЖЕДНЕВНИ МИТИНГИ, А ПОСЛЕ ОГРОМНИ ОПАШКИ ПРЕД КТБ- ЧЕРВЕНИТЕ И СЛУГИНАЖ НИКОГА.

53

въпрос но време е

преди 3 години

Аааа тулупа не само знае кой го е снимал ,а и очаква от същия да му дръпне столчето.

52

Следовател Сашо

преди 3 години

Какво пък толкова? Просто Бойкй е провеждал "инструктаж" на млада герберка-ха-надлъжно на леглото, ха-диагонално на леглото и накрая след "подписа" заспал напречно и снимка за спомен след положения "автограф"!

51

мак

преди 3 години

Лекинко поръчково ми се струва това четиво. Явно вожда има нужда от всякаква подкрепа, в т.ч. и от такива сервилни социолози. Малко да му пооправят настроение.

50

Анонимен

преди 3 години

Тия едни анализатори - вместо да се занимават с анализи, лижат *** части на управляващите.....

49

Анонимен

преди 3 години

Бойко кажи си бе ? Дано само да не е жрец ...

48

Анонимен

преди 3 години

"България все още е на много ниска икономическа база спрямо средните в Европа, за да се говори, че може много да ни засегне тази криза, така както би засегнала Германия", поясни той. ХАХАХАХА

47

Анонимен

преди 3 години

Анализатор -лакеи

46

Бунгар

преди 3 години

Не знам защо се правят на луди всички изказващи се официално по въпроса със снимките и дрона. Съвременната охрана работи с най модерните технически средства,каквито са и специализираните дронове.Не е само микрофони в ушите,пистолет на кръста ,обръсната глава и празен поглед.Разбира се НСО имат най съвременната техника и така трябва да бъде и тя да се ползва.А....за това кой им е началника всички знаете.

45

Дончо Тръмпов

преди 3 години

Социуложката да каже за кюлчетата....от Дънди ли ги ноосят на Чекмедже Ага???

44

Знаел кой

преди 3 години

Троловете замъгляват основното....не е важно дали знае кой го е снимал,а защо Министър-председателят на държава от ЕС ще има кюлчета злато и 500еврови банкноти,гарнирани с пистолет в леглото си. Това е сцена от филми за мафията,а не на държавник в демократична държава. Това е въпросът ,който лакеите няма никога да зададат.

43

Анонимен

преди 3 години

Бие сме общност българи в чужбина. Около 7 000 сме. Всички ше гласуваме за Слави. Смятам ,че масово хората от чужбина ще гласуват за Слави.

42

Анонимен

преди 3 години

Ако знае, да каже и на нас. Да знаем и ние. Да каже от къде са евраците, от къде са кюлчетата, от къде е пистолетът, негов ли е на неговото нощно шкафче и законно притежаван ли е?

41

Анонимен

преди 3 години

Поздрав за Тиквето с македонската песен "Проклети да са предавниците!".