40

Щрак,щрак...

преди 3 години

Реално усетимият резултат ще се получи наесен,когато не удари истинският ПИК. ПИК досега не е имало. Боко обаче няма друга опция освен да охлаби мерките поради една прозаична причина - болшинството от електората му се състои от парвенюта,простаци и ***. Такъв вид хора не се плашат от вируса ,а искат дъ въртят далавери и да щракат с пръсти.

39

Коронорезистент

преди 3 години

Аз пък бях изумен как ЦСКА изпусна купата!

38

Анонимен

преди 3 години

Болните неудържимо растат, не искат да приемат никого на лечение дори на лекари отказват, всеки сам е оставен на съдбата. хората просто падат и умират (((

37

нотариално заверено

преди 3 години

Тия , дето не са чували за заразен футболен фен - що не звъннат до Бергамо или Валенсия???Ако им е далеч - до Варна , направо да търсят отбора на "Черно море"..............Навъдиха се веселяци разни :-( -:(

36

Анонимен

преди 3 години

България е на всички, не само на докторите нали?

35

Анонимен

преди 3 години

Смешно е да имаш другите за приммати, а тебе си за хубав.

34

Анонимен

преди 3 години

Страшно е да се разправяш с тълпа оскотели пpимaти.Бягайте от България доктори, тя не ви защитава.

33

Анонимен

преди 3 години

Ти за нормален човек ли се имаш?А ти на къде дърпаш държавата?Кой искаш да те управлява? ВБожков ли?

32

ФатаМоргана

преди 3 години

колко от вас драдкащи келемета са готови доброволно да се заразят... нула!!! смешковци драскачи ама и вашето време идва. защото действията ще се броят, а не постовете. палючовци.

31

Зоро

преди 3 години

Лъжа е да! Лъжат и че има въздух, аз не съм го виждал. Някой да го е видял?

30

ined

преди 3 години

Всичко е една голяма лъжа, ако имаше реална заплаха нямаше да държат толкова време един пенсиониран счетоводител за здравен министър.

29

Т.Шак

преди 3 години

Че кой е казал, че всички ще се заразят бе, тъпчо!. И споко! Няма да са 70 000, но колкото и да са, те ще умрат, независимо дали ще е тоя месец или до края на годината. Независимо от всичко обаче, тая зараза няма да си отиде преди всички да я изкараме. Колкото по-скоро, толкова по-скоро приключва истерията.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Преживявали сме я и преди, много пъти и не е чак толкова страшно."Кога сте я преживявали? И това за паникьора в престилка - да не Ви се налага да имате нужда от такъв, че може и да го няма :)

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Aбе не знам за ни един заразен футболен фен."Спокойно, въпрос на време е.

26

Анонимен

преди 3 години

Всички нормални хора сме изумени, но докато мутрата управлява ще е така. за радост на 10-20% скотове в бг които дърпат назад държавата

25

Гост - трол

преди 3 години

Как се вземат политически решения без да има изобщо политики за овладяване на ситуацията? Защото такива няма - ето, този лекар пита, как да се действа, какъв е алгоритъмът при съмнение за коронавирусна инфекция - такъв алгоритъм явно не е създаден, "политиката" и досега, три месеца след началото на "кризата", ! е разчитала на личната преценка на лекари като господина. Не, решението на правителството не е политическо решение, а война срещу народа му.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам за ни един заразен футболен фен. Ако властите знаеха за такъв, щяха да ни проглушат ушите с него.

23

XXX

преди 3 години

Колко се заразиха по стадионите Г-н медик?

22

Анонимен

преди 3 години

да се прецакваме по малко!за да има и за после!

21

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че г-н Брънзалов си е намерил сладка службичка и сега се мазни на началниците.Голяма част от лекарите не подкрепяме тая простотия. Време е за ново ръководство на БЛС.