131

Анонимен

преди 3 години

Сега - Несебър или Слънчев бряг и кой може да ги отдели едно от друго?

130

Анонимен

преди 3 години

Един падна,друг ще го смени и толкоз!Какво тук значи някакъв ненаял се хотелиер! Трудно е да извадиш парите от портфейла на клиент.Особено ако е българин!!! И ние вече не сме *** ***!Излизали сме на вън и знаем цените на услугите и какво трябва да получим срещу парите си!

129

Juls

преди 3 години

Ама хич не ме притеснява, че ще фалирате, празно няма да остане, на ваше място ще дойдат други и дано да са си взели поука от вашето безхаберие. Който може ще оцелее, другите ще си заминат и на тяхно място ще дойдат нови. Това е жестокият но неумолимо рационален закон на джунглата, ако си не адаптивен, уродлив, калпав, неспособен ...Вън от чадъра на еволюцията! Споко няма да ни липсвате, превърнахте красивото ни море в уродливо бетонно гето с атмосфера на ц. катун и аромата на селска тоалетна!!

128

Раз Два

преди 3 години

Е,хайде кажете къде са тези нощувки по 5 лв?! Не се уморихте да драскате небивалици и да подтиквате хората към дразги. Спрете се вече!!!

127

Анонимен

преди 3 години

Моля ви спасите ни от фалит!!!Няма да им дойде акъла на българските печалба ри. .....Фалит

126

az

преди 3 години

Брей той барбароно на черноморието по-скъп от нощувката?

125

Жоро

преди 3 години

Поредната пропаганда от госпожата с голям нос на който пише понокио от Герб

124

Анонимен

преди 3 години

По 5 лв квартирата с външна тоалетна

123

Анонимен

преди 3 години

Тая статия си противоречи. В началото се казва "спасете ни от фалит" , после че заведенията са пълни. Не смятам да ходя да проверява. Много малко ме интересуват страдащите убийци на българското черноморие. Да си събират капачки.

122

Реалист

преди 3 години

Цените отдавна спряха да ме интересуват. Интересува ме качеството на почивката и чак тогава може и да гледам цената да не е надута. Нещата се гледат комлексно, а не каква била цената на картофките някъде си. А там чисто ли е, има ли чалга, можеш ли да си разговарял нормално на масата с другите без да викаш, за да надвикаш музиката, картофите от вчера ли са пържени и т.н. само за това хапване, а не е само това. Плажът и морето - чистота, шум, колко е нагъчкано, можеш ли нормално да избираш дали д

121

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовТоя често се изявява тука да не кажа че по цял ден виси и драска. Имал заведение, той е в заведение тук в София му викаме 4ти километър.

120

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовТоа сас сигурност е некой тотално скъсан бедняк от некое бургаско село.

119

Турист

преди 3 години

Внимание, внимание, платена реклама и отчаян опит на мутрите и невъзпитаните сееляци по морето да си докарат туристи. Цените си стоят или в най-добрия случай са леко намалени за сметки на някакви сеелски номерца - намаляване на порциите, некачествени продукти, и т.н. По плажовете са вкарали някакви тарикатлъци - такса за шалтета, пуфове, и т.н. Не се подлъгвайте, че за 5 лева ще си карате кефа. Това е поредния номер и фалшива новина. Сега е моментът да им видим сметката. Тотален бойкот!

118

Лора

преди 3 години

До Атанас ВелмазовТанасе, звучиш като виден представител на някое добричко село, който с малко пари събрани на заем е отворил едно капанче в Китен или Ахтопол, в което продава солена цаца в пластмасови чинийки и вмирисана шопска салата. Изкарва по 100 лв печалба на ден и вечер гордо пред капана пие евтинко уиски и пуши недопушената от предишния ден пура, за да се докара пред съселяните дощли на море на Китен. Нали така! Да си жив и здрав. И селяните трябва да живеят, и те са хора :)

117

Атанас Велмазов

преди 3 години

Охохохохохохо ти нямаш пари да стигнеш до моето заведение, камо ли да седнеш и поръчаш нещо хохохохохохо, тука не е позволено да си разтваряш вестника и да си режеш домати с пластмасовия нож който открадна от селския дюкян преди 10 години !

116

Анонимен

преди 3 години

В протичащите по-долу спорове Атанасченцето ползва елементарна тактика, наречена ad hominem (към човека). Т.е. не бори аргументите на другата страна, а само нарича хората бедняци и ги приканва да гледат домати и да си проверяват сиренето. И не, ***, в твоето заведение никога не бих седнал. Така че с шутове ще ме гониш само в импотентните си сънища.

115

Атанас Велмазов

преди 3 години

128, Далеч си от истината бедняче, щом се припознаваш си един от Га.нювците с хладилните чанти, чието грозденце също е винаги кисело, винаги съм мразил бедняците, защото в по-голямата си част са адски злобни, комплексирани и долни хорица с дребни душици, вечно някой друг им е виновен за немотията и провалите - Бойко, Пеевски, комунистите, папата.....

114

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовСъдейки по писанията ти интелектуалния ти капацитет е на не повече от 15 годишен. Жал ми е за теб ако си на повече. Ония отгоре те е наказал вече.

113

Атанас Велмазов

преди 3 години

126 , СВИКВАЙ БЕДНЯЧЕ ! Аз си пуша пурата, пия си уискито и БОГУВАМ ,мажи филиите по старателно, че жена ти ше те бие на плажа ако не си мазал достатъчно, гледай да ти стигне маргарина за всички, бедняче !!!!!!!!!

112

Атанас Велмазов

преди 3 години

Лора ,Пълно е с богати хора, но ти не си една от тях и никога няма да бъдеш, грозденцето е киселко, а ?????????? Бягай да вариш боба, яйцата и да мажеш филиите, че стана време за плаж, не се моткай толкова хахахахахаха