94

Бачкатор

преди 3 години

Арендатор - това е *** дума.

93

35 процента труд

преди 3 години

Вие да не правите брашното и хляба ръчно? Преди две седмици пакетираният хляб в магазините, в които ходя, поскъпна с 10%, гледам и от фурната на Кауфланд положението е същото, а там работят със заготовки.Какво ви поскъпна баш преди новата реколта?

92

Тъй ли...суша?!

преди 3 години

Царевица бол, ше мааме мамалига, а лебът е вреден оти е от гмо и не стаа за мезе на бирата!

91

Анонимен

преди 3 години

И хиляда коментара да напишем, че тежка суша не е имало сайта пак няма да се проверят каква информация са приели и каква предали. Вярват си сами на фейка.

90

На луди ни правят

преди 3 години

Април месец валя сняг..преди това март беше дъждовен, май и юни си ги знаем. Да не говорим, че с тези валежи царевицата вече е над 3метра......

89

Анонимен

преди 3 години

Лоши климатични условия не означава само суша. В случая лоши климатични условия е точно обратно и поради и това и на плод и зеленчука се отразява. Но в загранието се твърди за суша.

88

Ванката

преди 3 години

Къде е тази суша? От два месеца, само три дни не е валяло...

87

Анонимен

преди 3 години

Рекордно суша ? Кога бе?

86

Некъф

преди 3 години

Недейте да лъжете хората за да оправдаете търгашките си действия.Добивите са високи но както винаги проблема не е в това, че не можем да изхраним гладните, а не можем да задоволим глада и алчноста на богатите !!!

85

1212

преди 3 години

"Според нашите очаквания добивите да са около 4 милиона - 4,1 млн. Спрямо миналата година имаме намаление с 30 на сто", каза председателят на Национална асоциация на зърнопроизводителите Костадин Костадинов.Това означава че ако миналата година са добили средно 600 кг от декар тази ще добият около 400 което значи, че са стигнали добива през соца. т.е няма нищо страшно но "рева" е голям. Какво да кажат зеленчуко производителите дали са по добре от зърнарите?

84

Петров

преди 3 години

ТЕЖКА СУША ?!! Ай стига бе......целият юни ни удави .... за една и съща България ли говорим ?!!

83

до 117

преди 3 години

Царевицата за сметка на пшеницата е много добре за сега - поне в нашият район.

82

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо споменават в такъв случай само хляба,сякаш само пшеницата зависи от тази суша. Царевицата нали е нужна за животните,то по тази логика утре и цената на месото,млякото, яйцата също ще скочи.За общо вдигане на цени ни готвят,не само за хляба.

81

HMLF

преди 3 години

До 103Петре, глупустите ги пишеш ти щото толкова и разбираш. Това, че вали там където ти живееш, не значи че вали в Добруджа! От месеци дават репортажи с напуканата земя там. Аман от разбирачи по всичко.

80

Опса

преди 3 години

Какви са тези глупости за суша? То има слънце от една седмица! Явно някой иска да сваля няколко кожи на българите чрез хляба! Борсовата цена на пшеницата е рекордно ниска. Ако ББ не снабдява сега значи ни готвят стригане.

79

бат Ицо

преди 3 години

Каква суша, бе Веси? До преди 2 седмици валеше всеки ден.

78

Анонимен

преди 3 години

Ей аман с тоя хляб. Само на балканите му се обръща толкова внимание. Ама то беден народ нормално все хляб да му е в акъла.

77

Sas

преди 3 години

Сваляйте ддс и вдигайте цените!

76

Анонимен

преди 3 години

Тази година метеорологичните условия са доста добри за зърнени култури.

75

Анонимен

преди 3 години

Каквото посеете, това ще пожънете. Щом като сте посяли мафиотска тирания, ще пожънете глад, суша, мизерия, епидемии, земетресения и войни.