29

ами

преди 3 години

другари и другарки , вие създадохте такива като божков , вие премахнахте част от тях , вие съсипахте чрез тях България !

28

Шопо

преди 3 години

Че апнат,че пийнат...Тия три неща.

27

Политбюро на ГЕРБ

преди 3 години

Голяма разпродажба ще падне!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Хунтата граби за себе си, да не мислите че ще можем да ги видим някъде тези антики след време

25

ШибиРиби

преди 3 години

А бореца с пурата Боян Радев кога? А Веждю? А СВ Русев? Всички тея колекции са контрабанда и пране на пари.

24

Анонимен

преди 3 години

след това "изземване", очакваме снимки от гардероба на ББ

23

Тонката

преди 3 години

Тук некой се прават,че им е много смешно с възклицания като "Мухахахахахо""хохохохахаха",но всъщност знам,че от 10 години рИвът,ама яко рИвът пред компютрите докато пишат:):):):)И още по-тъжно ще им става следващите години с "Борисов4":):):):)

22

Анонимен

преди 3 години

Тия си мислят, че са облечени във власт за да водят бандитска война, за тоя държавен бандитизъм ще им се смее целия свят, ако туй им е отмъщението за компроматите. Още утре Божков ще уведоми всички световни фейсбуци.

21

Анонимен

преди 3 години

Това няма никакво отношение към бъдещето на нацията.

20

реалист

преди 3 години

Част от предметите на Божков вече се продават по аукциони в Австрия и Германия.Гербаджиите бързат да продадат каквото са откраднали.Върнахме се в най-мрачните времена 1944-45г.

19

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 18Ритона беше при Джаро, ама май го размени...за некъв нож...хохоохааа

18

Анонимен

преди 3 години

Тонката-Василев-Странджа-Зозо , крадлив герберски ***.Скоро обаче ще има конфискация и на герберските иманета.Въпрос на време е.Както върви ,Герб ще бъде забранена със закон , а главния *** в държавата ще последва съдбата на шефа си-бай Тошо.

17

Анонимен

преди 3 години

Къде е ритона????

16

Анонимен

преди 3 години

Тонката, той Каскета каза още февруари месец, че до 1-2 месеца Божков ще си го приберат от арабите. Само че к'во стана? Обърка се цялата история- даже им праща реални компромати от ОАЕ на твоя Вожд Тиквата да си види приближените колко струват...Гела и Горанов. Муахахаахаа...щял да го хваща за 2 месеца Каскета. Муахахаахаха......

15

Няма такава държава

преди 3 години

Опаааа ,падна голямо герберско крадене.Така ошушкаха и картините на Ц.Василев.Хунтата на дон Барба Ганьос е като башибозук.Където минат шумкарите на банкянския ,трева не никне.Оня милиционер с каскета и златния ланец ,вече е в топ 10 на милионерите от ГЕП.Такъв грабеж не е имало и по времето на Г.Димитров и Т.Живков.Доколкото ми е известно ,Божков не е осъден и към момента не дължи и 1ст.Но и дон Ганьос бърза ,защото времето му изтича.

14

Тонката

преди 3 години

до 10 Абе те нали жена му,приятелката му и половината му разбойници на Велинградския Али Баба са на топло па нека да подхвърля само филии на държавата:):):)Споко ше дойде скоро време и ше има ресто и на хайверите,зайците и печените ярета:):):):)

13

ист

преди 3 години

Божков обичал грънци, затова ги събирал. Златото е между грънците. Ще вземат от него грънци.

12

!

преди 3 години

Най-лекото название на това е "национализация" Иначе си е чиста кражба.

11

Тонката

преди 3 години

До Сата НАТОНе съм чак толкова умен:):):):)На въпоса за бюджета мога да потърся помощ от приятел-Румен Гечев:):):):)

10

Анонимен

преди 3 години

до 9 Това е все едно да имаш на трапезата суджуци, уискита, вина, ракии,черни хайвери , печени ярета, зайци , а да хвърлиш на някой( в случая държавата ни) една филия хляб само. )))