323

Анонимен

преди 3 години

Супер,само така.Трябва по строго мерки да се наложат.

322

стар комунист

преди 3 години

Колко още ще се гаврите с българите,долни ,кра,дци и ид,ио,ти?

321

Анонимен

преди 3 години

....Той съобщи, че българският екип е много близо до откриване на лекарство срещу коноравируса....Стига научна фантастика! За това трябва образование! Като гледам израза и правописа тука имам съмнение, че има хора с повече от недовършена гимназия!Пишете за нещо от рода на бачкане, врътка или кеф и не се опитвайте да се правите на образовани *** и толупи!

320

Софиянец

преди 3 години

Питайки се достигнах до един отговор. Заради бизнеса. Същият бизнес който съкрати хиляди хора да не му се налага да плаща заплати за работа от вкъщи. Същият бизнес който прекрати договори само да не плаща обезщетения и да спести няколко хиляди лева но да запази работниците и служителите си. Същият бизнес който всъщност е в основата на държавата а не работещи хора като мен. И всичко според мен се маскира с още паника, и сензации от спалнята на някого. А живота си тече...

319

Софиянец

преди 3 години

Трудно е да подценим глобалната епидемия на фона на жертвите които дава целият свят от един "грип".Лесно е да критикуваме действията или бездействието на дадено правителство.Все пак ми е чудно защо когато имаше по осем,десет човека заболели от корона вирус правителството обяви драконови мерки създавайки абсолютен хаос и причинявайки хилядна безработица,налагайки безумни глоби и постави хората на колене а сега при ежедневни скокове и смъртност му отпусна края. Питам се защо?

318

Анонимен

преди 3 години

"Това продължаване на "извънредно положение" ще трае само до изборите ,или и по-нататък?"Да си чувал, че по въпросите, които човек задава.....се съди за неговото интелектуално ниво?

317

Само питам

преди 3 години

Това продължаване на "извънредно положение" ще трае само до изборите ,или и по-нататък? И защо здравен министър, Мутафчийски и ГМР-Б.Б се размятат насам натам без маски???ГМР лично заяви да се спасява кой КАК МОЖЕ- тогава какво правим?! Отчитаме дейност и бройки докато се усвоят ЕДНИ ПАРИ! Гарантирано от герб (умишлено написах с малки букви)

316

Анонимен

преди 3 години

Кво стана с доктор Стамов?Закопаха ли го или ще го кремират? Или още не са съгласували сценария?

315

От затвора

преди 3 години

Затваряйте я тази държава и да се свършва.

314

Зоро

преди 3 години

опа забравих да се разпиша3. да се затворят дискотеките немедлено ясно защо4. ресторантите ревизии и яко глоби - те доста си позволяват да се разпускатнабутаха столове през 10 см и сервитьорите са с маски под брадата. Собственика да вземе мерки иначе солидна глоба - като се чуе за 2-3 глобени и ела са видиш дисциплина5. мачовете до 200 човека (те толкова си ходят де, но все пак)Засега това е достатъчно

313

Анонимен

преди 3 години

Ей умници ще излезат НОЩ. Само 3 дена писах, че без мерки работата е Пунта Мара и отиваме с едри крачки в пропаста и се светнаха. Похвално, защото за да въведат маски (на закрито) им трябваше месец. Да махнат тези на открито седмица. Имат напредък!1. трябва да се следи транспорта - неуниформени полицаи да глобяват (достатъчно е 2-3 случая да раздухат медиите и "Ботев", който среща вируса с гола уста ще се кротне.2. блиц проверки по заводите и яка глоба 1-2 случая в медиите и ок

312

Анонимен

преди 3 години

Карйте така директно да изборите , какво си играете само на тука има тука нема на 15 дена. Ясно е защо.

311

Ей, мисирки

преди 3 години

Сложили снимка на генерала все едно той решава за тия обстановки, изсраниев ги подписва, а на него му спускат отгоре кво да плещи. Отделно има срив по генералската крива и скоро го видят всички.

310

Анонимен

преди 3 години

До Кака ГошоВ празната ти кратyна, къде другаде?

309

Хирош и Нагъзаки

преди 3 години

Яжте,пийте е.. те,носете си новите дрешки,че току някой разумен подпали фитила за гъбата в Япония

308

Разумен

преди 3 години

На тая планета се крои нещо страшно,гледам филми и правя изводи,живите ще завиждат на мъртвите

307

Поб.Хора

преди 3 години

Старшината,Старшината,Старшината,ей-ей-ей,Старшина

306

Кака Гошо

преди 3 години

Къде са камионите с трупове ?

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимем308Много гадатели бе,то по телевизията,то по форумите!Сигурно гледате на зъб от кокошка!Вярвай си!

304

Анонимен

преди 3 години

Дайте ни 28 бона заплатки и ний ша са праим на пат ки.