9

Анонимен

преди 3 години

Нищо нетипично за някои български хронични ганиуюве и говниуюве!

8

Анонимен

преди 3 години

До 5. Ние сме в ЕС. И българската администрация и правосъдие да се обърне за помощ към ЕС и конкретно към Германия. Опита им на Местната Власт трябва бързо да се предаде и тук

7

До 4 продължение:

преди 3 години

Преди два дена в Детройт.Бял мъж отива с бременната си жена на ресторант. На излизане от ресторанта се разминават с чернокожи като момиче от групата се забива в корема на бременната жена. Бременната жена казва на момичето да внимава, като след това майката на момичето 200кг черна жена изкарва телефона и крещи по мъжа и жената. Те искат да си заминат, но черната препречва и удря по колата.Бялата жена вади пистолет и си заминават.След това белите са арестувани с обвинение нападение с оръжие.

6

До 4:

преди 3 години

Абе ти пиян ли си?Много каубойски филми си гледал, всичко вече свърши отдавна.От миналата седмица - чернокожи протестиращи виждат голяма къща с огромен двор и чупят външната врата. Отвътре излиза лелка с пистолет и мъжа й с полуавтоматична пушка. Лелката казва, че ще стреля ако черните продължат и ония си подвиват опашката.На другия ден лелята и чичката са обвинени в углавно престъпление.

5

Анонимен

преди 3 години

Какви пасища сега определяте,чудите се какви неща да измислите и какви проблеми да създавате на хората с измислени правила,някога да не би да е имало разпределяне на пасища?И пак животните са били повече от днес и биологично чисти.Хората вече се пребиват за глупости помежду си!

4

Анонимен

преди 3 години

Случва се най-редовно. Затова - частна земя и ако не се мха - стреляш. Ако оцелее - затовр до живот, ако не ... ами още по-добре :)Собстеността ти е по-важна от живоата на такива ... животни!

3

До 1:

преди 3 години

А също така има и една поема на Вапцаров как един убива брат си и баща си.Нищо ново под слънцето ... за съжаление.

2

анонимен

преди 3 години

Какво се чудите македонска работа сам, при тях стават тези неща.

1

Анонимен

преди 3 години

Има един разказ на Чудомир , описващ подобни отношения и горе-долу такъв му беше края.