100

Анонимен

преди 3 години

нека да позная - ще го разпитат протоколно и ще повдигнат още обвинения на Бобоков, а Борисов ще излезе чист като сълза, понеже вече е разпитан и проверен... Кривосъдие по Лойко, Дебелян и Доган. Пацо Нунев и той невинен и ни лук ял, ни лук мирисъл. Като Пацо Терасата.

99

Анонимен

преди 3 години

Слава на БКП!!!!!!

98

Анонимен

преди 3 години

А за къщата в Барселона?????

97

Анонимен

преди 3 години

Тулупа продължава да се прави на луд, както Гешев му казал "Много успешно се правите на луд". Цирк отвсякъде. Уж ще го разпитват и естествено нищо нередно няма да открият при него, но пък другия участник в чата е престъпник? Как става тая работа??? С обсебване на прокуратурата и съда... ето как

96

Handel

преди 3 години

Ей това се казва смелост!

95

Анонимен

преди 3 години

А прокуратурата на кого е, нали са избрани от ГЕРБ ? Все едно аз да разпитвам тати, но предварително да си съгласуваме с него въпросите и отговорите ! Чекмеджето е известен бандит от 90-те, беше "васал' СИК и им пазеше автопаркът, а про'стата бг-овца толкова е изпростяла, че му позволи да я изнасилва 10 години !

94

Анонимен

преди 3 години

циркът продължава - викат го за протокола и после ще кажат - разпитан е и няма установени нарушения, а пък останалите ще ги съдят до дупка. кривораздаването на Лойко, Дебелян и Доган!

93

Плевенски

преди 3 години

Ще бъде посрещнат със ,,здравей Бос" и разпитван за някакви безобидни,, смс"-и. Имитация на дейност от прокуратурата към хунтата.

92

Анонимен

преди 3 години

Боко сам ли ше ходи или ще закара цялата свита!! Както ги бе строил когато лъсна шкафчето! Караянчева вече не е ли тпа пуЙка?? Лъчо..да помага, Барни..Дончев с цитат наГьоте...*** , прстак...

91

Анонимен

преди 3 години

А за пачките в чекмеджето той ще ги разпитва.

90

Ралин

преди 3 години

Радой Ралин--- По страшен от спина, по жилав от рака, сега засега се оказа простака......

89

Петров

преди 3 години

Хитри милиционерски похвати от страна на Гешев,който ще "разпита" Борисов!Този театър, на който е режисьор и постановчик назначеният гл. прокурор,е с цел "удрянето" по имиджа на президента Радев,който има одобрение от българите над 50% и мижавите 25% за Борисов! Пл. Бобоков, собственикът на "Приста ойл",произвежда машинни масла които са на българския пазар,а Ив. Гешев произвежда компромати,които много скоро ще бъдат изхвърлени в най близкия контейнер! Не закачайте Президента на България!

88

Бай ВарвАр

преди 3 години

Калеко Алеко , включвай отвреме навреме и втората мозъчна клетка , че проф.Христов ще те съди за нерегламентирано увеличаване на 80-те пороцента към 81 ...Калинки , сър !

87

Анонимен

преди 3 години

Дали и зобщо е влязал за разпит или са пили по едно кафе и са се разбрали, още един път, какво да кажат, че официално са направили ;)Предсатвяте ли си, да сте Бойко Борисов и некакви, да ви правят номера и да се излагате с разпити и прозие ... баааа баааа! Найш ли га!

86

1

преди 3 години

До Калеко Алеко,ти по цял ден клечиш в тоалетната му,излез,малко на въздух поне.

85

ха-ха-ха

преди 3 години

Милиционер с каскет /като бай Тошо и Ленин/ и със златен ланец /като мутрите от 90г./ ,ще разпитва милиционер-пожарникар ,накичен генералски пагони.Това е поредния Цирк ГЕРБ.Представям си дон Барба Ганьос как носи веществените доказателства /чекмеджето с 1.8 млн. евро и златни кюлчета/ и ги предава на шефа на Спецпрокуратурата Франтишек Петков.Същия Франтишек ,който открадна над 5 млн и 35 кг злато от Илия Златанов.Гледайте историята на Илия Златанов в нета.

84

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКалечка, жив и здрав да си - ти ще си първия дето ще го направи това за тоалетните!!! Щото вие, гербеурунгелите не подбирате и сте с таз която е на власт !!!! Айде скрий си космите под мишниците :)))))

83

Шопо

преди 3 години

Че пийнат кафе и кола,че си кажат по някой виц,че изпафкат по една пура от 320 лева едната и че му ударат параф ,, НЕВИНЕН,,...

82

Анонимен

преди 3 години

ХахахахОбикновен човек на ТЕРИТОРИЯТА за 5 лева му се ВМЕНЯВА НАСИЛА ВИНА ОТ ПРОКУРАТУРАТАЩом Б.Б. бил НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО и го галеме с перце!ХаххахахаахЕС, ценостти, съд да си го ............... където слънце не огрева

81

проза

преди 3 години

Минус-плюсове драска отбора от осем клакьора. Що търпите това, мили хора? Да ни вкарат в обора, на празната яслато туй е от ясно по-ясно.Това ли е нашата участ?Уви! Сами си градиме наш'те съдби!