10

Анонимен

преди 3 години

Спешна помощ обикновено се намира в централна болница за района и в таз болница да няма специализирани отделения как рентгеново и други със съответната апаратура по необходимост за прегледи денонощно по смени за персонала,че още за лекар на предна линия по спешност да се прегледа щом като е почуствал симптоми на заболяване независимо какво както и вътрешно аптечно по предписание да му се предоставят лекарства без да ходи до близка аптека за негова сметка щом е изследван как заболял.

9

Жоко

преди 3 години

Статията е орязана и манипулирана. Току що четох същото интервю с въпросния лекар в друга онлайн медия. Интересно, но посланието на автора е във съвсем друг смисъл. Прочетете го. И ако ми изтрият коментара в близките 5 минути ще стане ясно на кого сервилничи днесъ.бегето.

8

Анонимен

преди 3 години

И какво правим професоре?Как ще останем оазис,като министърката на туризма посрещаше лично чужденците с хляб и мед.Ужас!Такава излагация , простотия и унижение,не е истина.А случайно да ги е тествала за короната?Абсурд!Дори не и е минало през главата.

7

истината

преди 3 години

след мангърчов иде ред на следващите лъжци да приспиват народа че всички ще се заразим / не сме податливи. Хората умират - млад лекар, онзи софиянец на 40 години, те ни пращат купени "специалисти", про-правителствени естествено, няма да хвърлят Мутафчийски, той е твърде честен, не може да лъже..

6

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Инак Бойко е итър банкенски шоп. Вместод а говори той по медиите по темата, да се изложи много и да го скъсаме от подигравки то сутрин до вечер ги е наредил като бутилки - доцент-професор, доцент-професор и т.н., те да говорят, те да оберат след туй гайлето;))) Ковидир Майтапчийски му бе3 нужен, когато трябваше да диктатурира, Мангъров му е нужен, когато трябва да либерализира. Първоначлано доминираше само Ковидир, но, когато настъпи времето за либерализация му противопостави Мангъра;)))

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя всезнайко търсещ медийна изява,не се беше появявал скоро!

4

Анонимен

преди 3 години

Знам, знам, че не е по темата, но защо (мамка му) е тоз оазис с главно О... да ми крещи още от заглавието?!Това някаква държава ли е или географска местност ли?

3

пророк

преди 3 години

Дано не се напълнят болниците че ще почнат да ни лекуват като храбрият войник Швейк когато бил в плен клизма рициново рициново клизма

2

Анонимен

преди 3 години

Големия брой заразени в страната лекари и сестри той коментира така: "Не можем да останем Оазис. Ние сме част от Европа и от света. Дори да се бяхме затворили напълно, след отварянето отново щяхме да получим лекарите и сестрите, които са позитивни с COVID-19".

1

Анонимен

преди 3 години

Поредните локуми... Ще правите ли нещо конкретно по проблема или само ще давате интервюта?