18

Анонимен

преди 3 години

Вземете им маратонките имат оргинални нали точно затова пазите границите тикви плости

17

Анонимен

преди 3 години

има "легални" - тия дето си ги пускаме и им даваме документи. "нелегални" са тия дето не сме регистрирали. ЕС не ни дава да ги връщаме, не ни разрешава да ги спираме, задължава ни само с регистрацията. Ако не е регистриран ни глобяват, затова ги издирваме за едната регистрация - това са споразуменията които бащицата подписва кога си хортува с началниците у европата.

16

ответен удар

преди 3 години

WTF "нелегални имигранти".... То има ли изобщо легални ???!!!!!

15

Додо

преди 3 години

До седмица афганистанците ще се разхождат или по Мария Луиза, или по Монтевидео в Овча Купел. Гаранция! Заловените тествани ли са за Ковид?! Спазват ли социална дистанция?

14

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с хилядите "пътници",дето Ердоган ги пусна да атакуват Гърция?Никой нищо не казва.Дали се изнизаха за Зап.Европа?

13

евроатлантик

преди 3 години

Тия сто процента са ядрени инженери тръгнали за баба Меркел, а вие сте ги сгащели?

12

анонимен

преди 3 години

Вирус треси целият свят, ама тези не спират!

11

Анонимен

преди 3 години

Обратно в Афганистан. Тръмп вече се изтегля от тази територия. Пласьори на афгански нарктци не ни трябват!!!А сутеньорите-трафиканти в затвора за по 10 години! Това е справедливо.

10

Анонимен

преди 3 години

Утре работете по усърдно,че нови 21 гърла трябва да храните.Ток,вода,охрана,медицински,правни,транспорт,настаняване,хигиена също трябва да платите.

9

Анонимен

преди 3 години

до 10Шкумбата:Валери Симеонов и Каракачанов в Карлуково пациенти!Решили една вечер да бягат и Валери казва на Каракачанов:- Красьо, днес като се стъмни ще отидеш да видиш какво е положението с оградата. Ако е много висока ще копаем отдолу за да се измъкнем. Стъмнява се и Каракачанов отива на оглед , връща се след 1 час и вика на Симеонов:- Не можем да избягаме!- Що?- Няма ограда!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Сорос и разни НПО-та финансирани с европейски пари ще им праведат още.

7

Нане

преди 3 години

Тия си улязат на воля....И тиквениците изобщо не ги спират... Това са джихадисти, утрепани от руснаците.65115

6

Анонимен

преди 3 години

Не става така...трябва да се направят доброволни нелегални отряди и в гората бой, изземване на мангизите им и да се оправят както си искат тия пришълци след това.Нека се разчуе че влезеш ли в Бълария те бият и те ограбват и да видим колко мераклии ще и9ма от тия след това да влизат в Родината ни.

5

Анонимен

преди 3 години

И след това що Динко ги обирал?? Имало възмутени българи???Ще ги обира не амиии...Нека се знае че ако си платят на корумпирани наши митничари и каналджии ги чакат ей такива като Ямболския да ги ошушкат до дупка.

4

казаХ

преди 3 години

Двамата български граждани съпричастни към случая или са с близкоизточен произход или са потомци на домъкналите се в Европа пенджабци и раджастанци преди векове.Което е си е едно и също.Всички те държат трафика с нахлуващите ислямски орди по нашите земи.Да им се отнеме българското гражданство и обратно с ордите от където са дошли.

3

Анонимен

преди 3 години

Клечат на Околовръстното, режат лентички, снимат се с мисирките. А в това време идат скъпи гости от Топлите страни, заедно с щъркелите.

2

Анонимен

преди 3 години

"Двама български граждани, съпричастни към случая, са задържани за срок от 72 часа."Да им се отнеме гражданството.

1

Анонимен

преди 3 години

Тия са втора орда за днес , Борисов се оляи в пазенето на границата едно нещо не е свършил като хората освен в краденето.