195

Кметът

преди 3 години

При комунистите нямаше причиствателни станции,но беше чисто,приятно и нямаше също ла.на в морето.

194

Професионалист

преди 3 години

Бай ***, в морето на офицерския плаж във Варна има лай.а,а пред сараите на Доган има мутри и плажът не може да се ползва от обикновените плануват.Това ли ти е демокрацията и правотата държава?

193

Анонимен

преди 3 години

/майко не знам какво ще прави Беларус, добре че руснаците още не са писнали, че ги дискриминират съджествайки че не са токова бели както белорусите хаххахахх, че тогава протестите във фащ ще ни се видчт детска игра

192

Анонимен

преди 3 години

Най-чистото - какво? Море ли? А може ли най укрепителната стена?Заглавието на една статията по долу е "Първи острови от пластмасови отпадъци! *** и толупи - разбрахте ли?Като първо трябва да се очистим от тези приказващи такива заблуждаващи твърдения!Имам сертификат - не съм луд! Не спя с пистолет, златни кюлчета или банкноти с 500?!

191

П.Петров

преди 3 години

В събота го видях "най-често море". Във Варна от южния до северния плаж по брега се платикаха мокри кърпи и дамски превръзки.

190

УУУУУУ ОСТАВКААААААА

преди 3 години

С всички сили българските избиратели се заблуждават, че левите партии са вредни а десните много полезни за развитието на икономиката. И така голия и бос народ и средната класа като зомбита гласуват за десни партии... и после гледат хладилника не е особено пълен, инфлацията пърпори като стария трактор на Борисов, изборите купени, вече олигарсите си разчистват сметките през управлението, а все повече хора живеят на ръба на кредитния фалит или са във фалит, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА ЛЯВ ЗАВОЙ НА МАХАЛОТО

189

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми българи, средната класа в Европейския съюз, като се приспаднат разходите и при цените и наемите живее като цяло по-зле от рехавата средна класа в България. Например в Мюнхен за наем на "апартамент" от ...9 /девет/ квадратни метра се плащат над 1200 евро наем. Ми то тоя апартамент малко по-широк от гроб. Та толкова за прекрасната ви Германия. Обаче Германия се меша в нашата политика и с такива натрапени партии като ГЕРБ с инфлация е на път да унищи и бедните и средната класа в България.

188

Анонимен

преди 3 години

Пинокио от Bankya

187

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ СПЕСТИЛ 3 000 ООО ЕВРО ОТ ЗАПЛАТА.Аз нямам толкова.

186

Росен

преди 3 години

До Много комунист много: Ти , на разширяването и модернизирането , нови пречиствателни станции ли му викаш ! Я ми изброй тези НОВИ 60 станции ,че не се сещам !

185

Анонимен

преди 3 години

Как македонски поитици,които поискаха обединение на Македония с България след разпадането на Югославия ,бяха убити и съединението не се случи:https://24chasa.bg/***/article/8775528

184

Анонимен

преди 3 години

В Черно море се заустват канализациите на повечето курорти. лай.. - човек, плуват заедно

183

Анонимен

преди 3 години

Искам да питам Бойка дали има смелост да заспи вече??? Аз бих му дал съвет да не държи пистолет да себе си нощем, че може да го изпреварят в употреблението му хахсххсхсх!!!!

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Какво по -голямо доказателство за психическото МУ състояние ? Луд ,умора нема !

181

Анонимен

преди 3 години

До Вече А а а ! Варненското езеро го оке.ндзаха ,якооо ..!

180

гост

преди 3 години

Чисто от български туристи , руснаци , английски пияндета , пестеливи германци и скандинавски алкохолици. Какво повече ще им предложите на холандците дето се преебаха да дойдат тука за да се върнат догодина пак - по чиста водица на Китен, ама от тази година от тази година, тревица , алкохол и *** щото си нямат в холандия. Смешно!

179

Миришат

преди 3 години

Колкото е чист Борисов, толкова е чисто и морето ни. Воня, че не се трае.

178

Анонимен

преди 3 години

Чисто?!! Заглавието на статията отдолу е "Първи острови от пластмасови *** вече са факт в Черно море". Декларацията ви е вярна,колкото повечето неща които говорите.

177

жоро

преди 3 години

Даа, верно е, чисто като вашите душици. Ако въобще ги имате.

176

Анонимен

преди 3 години

Чисто е, от чисти ***