55

Картофчо

преди 3 години

То всяко лято нараства търсенето на колела и есента и зимата пазара се срива :)))На това му се вика сезонна цикличност! Така че, айде без манипулации ако обичате!

54

ран

преди 3 години

До Георги Николов 74г.аз пък имах колело от Кореком, Чопър. Цяло лято около телевизионното кула. Много мои съученички имаха. А другата част учеха пиано, свиреха. Беше образовано и ведро поколение. Такива чудати манипулатори кат тебе не познавахме.

53

ира

преди 3 години

До Георги Николов 74г.Миличък, ти дали си добре? Това са сериозни заболявания, ако говориш сериозно. Ако си шут, пусни си филмче, не дрънкай шизофрении...

52

киун

преди 3 години

за да ползваш колело се иска сътветния град да има подходяща инфраструктура, София например няма-няма и да има в близките 100 години

51

GFR

преди 3 години

АИБАМАИКЯТА НА ТАЯ ВИРОС СФИНИА УИРОПЯ !

50

2050

преди 3 години

Боби Спаси Софията да каже какво мисли и дали кара велосипеда без седалката?

49

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е на индивидуалният транспорт. Който има да върши работа, може да го прави само с автомобил, а който се разхожда може с всичко - автомобил, велосипед и т.н. От гледна точка на възрастта и разстоянието по-младите и здравите лесно могат да използват велосипед на близки иразстояния, но при по-възрастните и при по-далечни разстояния автомобила няма алтернатива.

48

българин

преди 3 години

До"Георги Николов 74"Хм.прочетох ти смехориите и още се смея!-:)А да те попитам само.Само Ти ли си още жив от тогава?Та говориш небивалици на децата днес?Има и други живи освен теб!Къде сме били та не помним такова нещо?Велосипедизма бил "забранен"?-:) Хайде бре!Самите ние правехме велосипеди! Балкан ако помниш.И руски колелета Украйна имаше и други разбира се! И защо ще произвеждаме нещо.Ако е " забранено"? А за " Белене" е друга темата там!Смесваш нещата! Там бяха само заслужили за да са ТАМ!

47

Стар Софиянец

преди 3 години

Преди 1989 година масово се караха велосипеди по улиците. След 1989 по улиците останаха само борците, които сега наричаме мутри, а някъде около 2002 година и нормалните хора започнаха да си карат колите, но велосипедистите не посмяха да се върнат на улиците. Сега са на тротоарите да блъскат пешеходците.

46

Край

преди 3 години

До 45 велосипедист си от толкова години - така и не се научи да си слагаш седалка

45

Георги Николов 74г.

преди 3 години

От 30 години свободно карам велосипед. Добре, че дойде демокрацията и американското партньорство да можем да караме велосипеди. При социализма и диктатурата на Тодор Живков велосипедизмът беше забранен а велосипедистите милиционерите ги качваха на една джипка и ги караха в концлагера Белене.

44

велосипедист

преди 3 години

мога да

43

Анонимен

преди 3 години

От 5 годишен съм на велосипед днес съм на 60 години и не слизам от него нито пролет лято есен зима. По бай Тошово време беше забранено да се движим по шосетата а само по третокласни и черни пътища.

42

Gogo

преди 3 години

Кое точно е излагането с цените? Можеш ли да обясниш?

41

велосипедист

преди 3 години

ами като не разбирате от цени по добре не се излагайте

40

Gogo

преди 3 години

Всичко добре с велосипедите, но търговците се самозабравят в цените. Ел.колело на реномирана марка не пада под 4000?. Някой достигат до 7-8К. Това ако не е лудост!!!

39

факт

преди 3 години

няма ли да плащат пътен данък, тия велоалеи да не са без пари правени!?

38

Пепи

преди 3 години

У Испания никой не кара колело . Кола или скутер

37

абсурд

преди 3 години

Бъдещето на обществения градски транспорт е велосипед и скутер,това ще премахне много *** които ни пият кръвта

36

Анонимен

преди 3 години

На Запад в цивилизованите Западни Държави хората са цивилизивани, западняците са цивилизовани и културни, а българите са простаци като руснаците, много имат българите да догонват цивилизованите Западни Държави.