24

Добре де ама

преди 3 години

Хиляди какво ?

23

Анонимен

преди 3 години

Скандинавците са се включили незаконно някъде и сега човека плаща.

22

Анонимен

преди 3 години

Пращат едни мутри да взимат парите със бухалки .Щото водомера показва точно !

21

Анонимен

преди 3 години

Средно двама или трима харчат по 50 кубика на месец .За десет месеца са 500 . Ако преди това са писали по 20 сега ще ги платите на скъпите цени .

20

Грух

преди 3 години

Тия мъpши от ВиК просто не пращат отчетници и пишат по няколко кубика на месец, на база разбира се. Кубиците обикновено са много по- малко от реално изхарчените. Така ви се натрупва сметка, която изкача когато на следващата година ви посети отчетника. Така дружествата пестят от заплати и обикновено ви тръшват кубиците по новите цени за годината. Естествено повишението всяка година става с благословията на вашия идол, г-н Чекмедже.

19

Ген Минетчийски

преди 3 години

С моя котьо плащаме макс по 3 кубика на месец,но се къпем заедно за да пестим...

18

Наблюдател

преди 3 години

Това е ***. Утра лошо и некомпетентно управление и много ама много, много търпелив народ.

17

Тая държава

преди 3 години

Никога няма да се оправи ама НИКОГА!!!

16

Студена вода

преди 3 години

Има жакузи, басейн олимпийски размери, фонтани и водно огледало.ВиК никога не грешат със сметките (особено ако са в тяхна полза).

15

ПАРАЗИТИ!

преди 3 години

Това е ВиК.

14

Yuy

преди 3 години

Тоя с магнита ми е много смешн

13

Анонимен

преди 3 години

С такова количество вода може да се лови риба пъстърва.

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Поредният пътник към Терминал 2 -няма значение че е на 100г !!!!

11

Анонимен

преди 3 години

И аз преживях подобно дранийе, но на мен ми търсиха 650 лева за 1 месец. Проверяваха, чудеха се и нищо - дължа.Платих. От тогава - магнитчето на водомера и чао. Пет години до тука, като се сетя им пускам по един кубик. Идват, мерят, проверяват - всичко наред. От 50 лева месечно, на нула. Хак да им е.

10

морски

преди 3 години

Съседката ми има къща за гости(в сивата икономика), а инкасаторката я предупреди, че трябва да плати натрупаната си сметка, иначе - съдия изпълнител !!

9

ВИК лъже

преди 3 години

просто са прикачили някой след водомера.техен човек,или нещо от сорта.хващай лопатата и копай.много бързо ще намериш водохващането на вик.и после - снимки,медии,гластност и съд до дупка на тия!!!

8

Пореден

преди 3 години

Когата има въздух във вик системата, и пуснеш крана за вода, на водомер свят му се завива...мери по кубик в секунда. Няколко фалстарта с по 15 20 сек въздух вместо вода от крана и те ти булка Спасов ден

7

православен патриот

преди 3 години

Ами мафията си иска паричките ....що не напишат на боса на мафията такава сметка !?!?!

6

Анонимен

преди 3 години

Най-лесното е да провериш като напълниш 20-30 големи туби от мин.вода и да видиш дали ще съвпада показанието на водомера с това което си напълнил. И другото е да запишеш паказанията и да идеш на гости за 2-3 дни и да провериш дали като се върнеш са мърдали.

5

Анонимен

преди 3 години

Някъде има теч по мрежата и ВиК знаят къде е, но си кротуват и гледат да издоят някой неконфликтен и порядъчен абонат. Редовна практика, за такива също трябва да се сезира Прокуратурата и да си понесат люти наказания. И от нас искаха 2 400 лв. за три месеца, спечелихме делото и ни разкараха сметката от главата, но за наказания така и нищо не се чу.