10

Анонимен

преди 3 години

Забременява, ето как. :D

9

Анонимен

преди 3 години

Афроамериканка станала етиопска принцеса,но със съпруга и живеят НЕ в Етиопия а в Лос Анджелис и управляват медийна компания, занимаваща се със създаването на документални и игрални филми, както и различни телевизионни продукции, свързани с живота в Африка.Демек пропагандират Африка,но не искат да живея там.

8

Гробище

преди 3 години

Лети самолет от американски авиолинии пълен с чернокожи, араби, латиноси и всякакви национални малцинства. Изведнъж от кабината на самолета излязла стюардесата и заявила:- Дами и господа, самолета има тежка авария и трябва да се освободим от част от пасажерите, за да го олекотим. За да не се обиди някой, ще караме по азбучен ред. Съгласни ли сте?- Съгласни сме. отговорили пасажерите.- Тогава да започваме. - казала стюардесата и започнала да чете от списък. Афро-американци има ли?Никой не отговаря.- Блек пипъл?Пак никой не отговаря. Едно дете от дъното на салона се обадило да пи

7

Додо

преди 3 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

6

Анонимен

преди 3 години

Бахх аз това обикновено момиче. Майка и изпълнителен директор, баща и президент на корпорация, дядо и кмет на Джорджтаун а тя на 21 кара докторантура в Харвард. Де всички момичета да бяха обикновени като нея :):)

5

пенсионер

преди 3 години

просто е, просто трябва да ги разбираш Вувузелите!

4

Анонимен

преди 3 години

До SSМного красиво казано.

3

Анонимен

преди 3 години

До Само отбелязвамХиляда пъти по-лесно и изгодно е да бъдеш жена на мъжа си, отколкото да изкараш докторантура.Тя поне си го признава, милата...

2

Само отбелязвам

преди 3 години

Туй момиче като е завършило в Харвард там как не си е намерило мъж? Защо й е да ходи в барове където ходят богати държавни със силикон?

1

Анонимен

преди 3 години

Ядро-американка се омъжила за ядро-африканец. Техните деца как се наричат? Може би: афро-американо-афро-африканци.