30

Мечо

преди 3 години

При работещите демокрации, ако откраднеш, излъжеш, залоупотребиш или даже се изпикаеш накриво си политически "труп", така и трябва да бъде, а при диктатурите истината, правото и политиката зависят от това ,в кой от крачолите .... му е на диктатора!

29

ЦРУ

преди 3 години

До Христо Христов......Пич.ти в ПЕЩЕРА ли живееш ??????......без ток....без информация....и вярваш само.какво ти каже " ЧЕРВЕНИЯТ ШАМАН " от другата пещера !!! ...ТОВА са ФАКТИ.....във всеки опоз. сайд руски ги пише . ...Ти сигурно живееш на ЧЕРВЕНАТА ПЛАНЕТА.....в празната ти чутура още ехти " ЗАЛПА на Аврора "....а за такива като тебе....проф. Христов от БСП говори за " ЧЕРВЕНИ *** " !

28

ЦРУ

преди 3 години

КАК не си избраха още 1-2 НОРМАЛНИ като Горбачов ...за да поне тръгнат в правилната посока ! Както казва опозиционера Г.Каспаров - " Путин извън властта не би оцелял ...не година ...а ЕДИН ДЕН ". Доведе Раша до " ПРОСЕШКА ТОЯГА " ..МРЗ равностойна на 209 лв. Скре се ПОВЕЧЕ от Месец в землянката.....защото ако излезе свободно .ЩЕ ГО ОБЕСЯТ на Червеният Площад ! Да докараш БВП от 2.4 хил. мил. $ ...до 1.5 хил. мил $ (ПРЕДИ ПАНДЕВИЯТА ) е това го може само *** КГБ-ист ...ама какво ни интересува ?

27

Анонимен

преди 3 години

39, "Княз Владимир" се нарича уникалният стратегически подводен ракетоносец от проекта "Борей", приет на въоръжение тези дни във ВМФ РФ. Дали случайно съвпадна времето на въвеждането му в строя и провеждането на историческия референдум? Или това е ясен и мощен символизъм, който великите сили трябва да могат да разчитат и анализират, ако не са съвсем изкуфели?

26

Анонимен

преди 3 години

Уважаемият мисирок да вземе да коментира нашата,,демокрация'' ,а не да плаче на чужди гробища , Русия върви по правилния път . Ние нека гледаме какъв е нашия път ,както е тръгнало ще се самозатрием до няколко десетилетия !

25

Анонимен

преди 3 години

Княз Владимир ...не че вярвам много на пророчества.

24

Анонимен

преди 3 години

И Бог бяга от тях, като види езическия им кръст.

23

Анонимен

преди 3 години

Бог да благослови Русия!Амин!

22

Анонимен

преди 3 години

"лично управлението на другаря Путин."Ти си обективен *** и достоен дрОгар от групата на 80 те %.

21

Обективно

преди 3 години

Конституционните промени касаят преди всичко независимостта и суверенитета на Руската Федерация и чак тогава лично управлението на другаря Путин.Джендърите от Запад вият от мъка, защото вече не могат да диктуват волята си на Русия, независимо кой е президент, за разлика от времената на предателите Горбачов и Елцин.Путин откъсна Русия от зависимостите от Запада и сега официално го записа в Конституцията, чест и вечна слава!

20

Честно

преди 3 години

Нека си царува. С какво пречи на нас българите?

19

Навални до Чебурашка

преди 3 години

Чебурашко, моля те скрий ме. Путин иска да ме прати при белите мечки.

18

Анонимен

преди 3 години

Някои ги е яд, че този малък умен човек, който всеки голям човек всячески се опитва да прегърне, ще им пука куухите леейки още дълги годиниии....

17

Анонимен

преди 3 години

Когато престанат да използват техния езически кръст......тогава ще говорим.

16

До СССР

преди 3 години

Какво православие те гони!? В Русия на власт е сергианската ерес, което е отстъпление от истинската православна вяра. РПЦ е част от икуменическата движение, което е антихристиянско явление. Болшевиките са унищожили близо 80 хиляди храмове и са били над 100 хиляди свещеници, за да подменят истинското православие с антихристиянско такова. И вие се кланяте на тази ерес и се зовете християни...

15

Истината

преди 3 години

Руснаците обичат своите диктатори. Колкото повече ги тъпчат, толкова повече ги обичат. Ленин и Сталин са изтрепали над сто милиона руснаци и вижте на каква почит са. Единият има мавзолей, а другият го изографисват по храмовете. Кланят им се като на божества. Тъжно и жалко.

14

Анонимен

преди 3 години

ристУ не цапай виртуалното пространство.

13

Анонимен

преди 3 години

Ходом марш в СССР при Путиновия рай! До симпатизантите на Путин.939

12

Анонимен

преди 3 години

Приказката за Иванушка Глу.пака,се превърна в 20-годишен сериал за много глу.паци! А ще има и продължение..

11

Гошо

преди 3 години

Е хубаво ,сега Валери Тодоров ,може спокойно да си седне и да наблюдава предсказанието си,как Путин ще изкара два мандата президент и след това председател на Държавния съвет