450

Пепелянка

преди 3 години

Този компетентния,защо не отиде да спасява хора,както починалият лекар?? Тръгнал да плеще дивотии. Защо позволяват на изкукали мухъли да лъжат хората??? Хайде да отиде на първа линия в болницата,да го видим тогава!!

449

Скептик

преди 3 години

Всички знаем, че статистиката е фалшива и въз основа на нейните данни не могат да се правят точни изводи а още по-малко успешни политики. Кой е отговорен за хаосът с тестовете. Наистина през есента може да стане страшно не заради този вирус а заради лоша организация на информацията. Тука става дума за престъпна небрежност. Доцентът е абсолютно прав. Пробата не е диагноза.

448

Анонимен

преди 3 години

Мангърът е учил някога, че земята е плоска и сега ни запознава с този факт.Докога ще ни показват тоя дядо Нaфтaлинчo.

447

Анонимен

преди 3 години

До За жалост 469Откъде разбра, че е истината. И защо не си задаваш въпроса защо този човек, който далеч не е най-голямото светило в областта си, дори и в България, получава такъв медиен отзвук? Какво е вярно от това, което казва? Че малкото грипче ще мине и отмине, че лятото съвсем ще изчезне, че само сухи съчки ще изгорят? Днес сухите са на около 50години и без други от превмония, причинена от вируса. Вярвайте му още, защото така ви успокоява. Ама той си седи и не ходи да се среща с вируса.

446

Анонимен

преди 3 години

До СкептиченТи и Земята не я виждаш кръгла

445

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 476И удобен на други, които му осигуряват медийна изява

444

Анонимен

преди 3 години

То и на Хитлер философията остана неразбрана, че на бай Мангър ли.И мустакатият агитираше за ,, чиста раса,, без разни там ,, сухи съчки,,.

443

анонимен

преди 3 години

Тези които пишат против доц.мангаров те са безмозъчни същества Всушайте се в негоното мислене за коронавируса.Колко истина има.ГОВОРИ ВИ ЕДИН УМЕН ЧОВЕК МЕУДОБЕН НА НЯТОИ.

442

До 474

преди 3 години

Вирусът поразява слабото място.

441

Мангъров

преди 3 години

Коронавируса го е поразил в главата и симптомите вече са явни...Дано оцелее!

440

Скептичен

преди 3 години

Единствения компетентен и неподкупен човек в България е д. Мангъров ! Короната е опасна само за животните не за хората .аз , близките ми ,приятелите ми и колегите ми не познаваме болен или умрял от този "страшен" вирус ! Всичко е една лъжа за милиарди !

439

Анонимен

преди 3 години

като е толкова разбирач, защо не отскочи до краварите и там да обясни ситуацията?! сигурен съм, че тръмп много ще го хареса!

438

Анонимен

преди 3 години

До За жалости защо не иде да я обясни на болните тая истина? то е много лесно да намираш маана на другите! тоя доцент много прилича на една лидерка на много нагла партийка, възможно е и да получава "опорни точки" от нея!

437

За жалост

преди 3 години

Като чета коментарите как се оплюва единствения човек,който казва истината заслужавате си да ви маскират,затварят и да се гаврят с вас за да усвоят едни пари и да напълнят чекмеджетата.

436

Анонимен

преди 3 години

Мангъров вече е изцапан с кръвта на жертвите, въпрос на време е да бъде изправен пред съда Как е възможно да съществуват такива анти човеци не знам, сугурно и хитлер би се погнусил от тоя изверг

435

Анонимен

преди 3 години

Инфекционистът Мангъров е с необратима инфекция на мозъка... Изчезнали са му гънките.

434

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 467В Хипократовата Клетва най-важното е грижата за хората. А не цъфтежа на световната мафия и лакеите и! Било то лекари или учени продали жалките си душички.

433

Анонимен

преди 3 години

В същност Хипократовата клетва в оригиналния си вариант изключва злословенето за колеги.Този доктор е голяма клюкарка.Като не му стига потенциал да се наложи с авторитета си в научните среди, сега ходи по телевизиите да оплюва усилията на колегите си.Нагледно виждаме,че поради разправии между лекари , губим хора.

432

Анонимен

преди 3 години

И кой определя колко са заразените в една държава??? Тия с тестовете ли? Вие нормални сте ? Целия народ ли са тествали?И един въпрос с повишена трудност: Повече заразени дори без симптоми, по-лошо ли е или по-добре?????

431

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 464При 185 бройки за ден Земята още е плоска