16

Анонимен

преди 3 години

Всичко е лъжа. Сигурно са запитали тъй наречените журналисти *** от БТВ и Нова ТВ. Половината журналисти работят за управляващите във всяка една държава. Разбира се ,че ще говорят само глупости.

15

Специалист

преди 3 години

А през следващите 2 години смъртността ще е с 300 000 случая по ниска. И усреднено за 5 години ще е същата.

14

Т.Шак

преди 3 години

Значи в обл. Ямбол смъртността е по-висока от миналогодишната, докато в останалите 27 области е по-ниска.Набляга се обаче на Ямбол.***, милорд!

13

Анонимен

преди 3 години

"Смъртните случаи в над 20 европейски страни през март-април тази година са били с 200 000 повече от средното за този период през 2016-2019 г. Това показва официална статистика, събрана от Европейската мрежа за журналистика на данните"А какво показва официалната статистика събрана от Европейската мрежа на пчеларите? Или на обущарите?

12

Анонимен

преди 3 години

А на какви факти се базира официалната статистика на журналистите?

11

E

преди 3 години

Щом журналистите са я изчислили така статистиката, значи е вярно, журналистите са най-големите учени, всички са магистъри и доктори по математика.

10

дрин

преди 3 години

До Анонимен 10За да направиш такъв дебилен(МРИ БЕ ПСЕ МРЪСНО!) коментар, се иска или генна мутация или натрупвания в рамките на няколко поколения. По естествен път от нормални родители няма как да стане...

9

Анонимен

преди 3 години

Не думай - запорирахте масово болниците, хора в тежко състояние, бяха карани да чакат, защото някой, дето кихнал имал по-голмяма нужда от тях, наплашихте сумати и инарод, да не ходи в болницата ...И КАКВО СЕ НАДЯВАХТЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ, БЕ!

8

Анонимен

преди 3 години

До изнервенА ти кой си, че да казваш, че това не е лъжа?

7

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че официалната статистика се дава от Европейската мрежа за журналистика, сигурно журналистите са най-добрите статистици в Европа.

6

Анонимен

преди 3 години

Смъртните случаи в над 20 европейски страни през март-април тази година са били с 200 000 повече от средното за този период през 2016-2019 г. Това показва официална статистика, събрана от Европейската мрежа за журналистика на данните.А журналистиката защо не изнесе данни с колко се е увеличила смъртността спрямо януари 2020 когато се заговори за корона вируса, ами журналистиката дава официална статистика от сравнена с 2016.

5

Анонимен

преди 3 години

"Смъртните случаи в над 20 европейски страни през март-април тази година са били с 200 000 повече от средното за този период през 2016-2019 г".Едва ли са само 200 хил. повече. Само в България при демокрацията за 30 години намаля с 2 милиона, за 4 години ако се вземе пропорционално това прави около 260 хил само в България, а като се има в предвид че в Гермаия и другите богати страни населението застарява може да се очаква поне няколко милиона увеличение.

4

Анонимен

преди 3 години

За България не е точно така. Преди епидемията през януари 2020, смъртните случаи са значително по-малко в сравнение с 2019 година, а когато епидемията започна, разликата намаля значително. При това да не забравяме, че населението на България бързо намалява с около 75000 човека годулно, т.е. и смъртните случаи намаляват.

3

Анонимен

преди 3 години

"показва официална статистика, събрана от Европейската мрежа за журналистика на данните"А иначе статистиката какво казва? Щото журналистите официлано казват каквото им платят?

2

изнервен

преди 3 години

До 1. А ти кой си и какъв си, та знаеш, че е лъжа? Работиш в СЗО, ЦРУ или Мосад? Или си просто поредният невзрачен галошш, който се празни по форумите.

1

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости! Поредната манипулация и лъжа.