26

Некъф

преди 3 години

Светла му памет на човечеца!Явно не можа да преглътне мъката по загубата на детето си!Дано да са се намерили на небето!

25

Историк

преди 3 години

САЩ са богата и свободна страна ЗАЩОТО СИ ЗАТВОРИХА ИНДИАНЦИТЕ В РЕЗЕРВАТИ . Ако бяха затворили там и освободените от робство афроамериканци сега щяха да са на хилядолетия напред от другите държави. Можеше и Марс да са колонизирали вече .... а не сега да гледат как им ограбват магазините и им палят колите а паметниците им са съборени щото не били расово коректни.А ние ще гледаме как ни избиват интелигенцията и ни иззнасилват старите родители защото нямаме резервати за нашите индианци.

24

Анонимен

преди 3 години

Вината не е на Северин. Вината е на обществото. Северин е част от популация, чието средно IQ е 65 - 67. Това е на границата. Такива хора не са достатъчно умнби за да правят разлика между добро и зло. Поради това трябва да се изолират и да са посртавени под специално наблюденбие и грижи. Най - малкото трябва да са затворени в обособени региони без право да ги напъускат без разрешение. В тях да се пратят да живеят и лидерите на БХК. С децата и жените си. особено с малолетните си дъщери.

23

Анонимен

преди 3 години

Мъжът и я е поръчал,а тя е имала интересен любовник близък(приятел) на много висока клечка,любовника също е намесен,а след това мъжът и си е платил,на високо,за да не го осъдят,според някои полицейски източници от Русе.

22

Д-р Исня

преди 3 години

Един приятел ми каза наскоро една мъдрост от северозапада. - Да съм жив, че да Умра, та да се р0да!Демек толкова е скапан животът, че ако умра ще се родя.

21

Анонимен

преди 3 години

Ге Пи Груп

20

!

преди 3 години

Милият човек! Това не се преживява... лети човече и бъди щастлив отново с дъщеря си!

19

Анонимен

преди 3 години

Един град не може да се справи с шепа Роми Срам и Позор ..........вижте избирателите на ГЕРБ

18

Бау

преди 3 години

От текста става ясно, че Свилен Максимов ще бъде клиент на Гешев! Много тешки заплахи към еректората! Много! Това е недопустимо в правова даржава, каквато е България!

17

к11

преди 3 години

Бог да го прости човека. Как се живее с такава мъка и несправедливост. Обществото ни тотално е абдикирало, затваряме си очите за всичко и всеки казва "Пази Боже". Но се замислете утре на това място може да сме ние. Бъдете здрави и по-добри.

16

Анонимен 123

преди 3 години

Гледай какво нещо е животът.... Човекът си е заминал от тревоги, стрес, и т.н.... Няма справедливост в тази наша държава. Лека му, и вече са заедно с Виктория. :(

15

Българин

преди 3 години

Бог да го прости, горкият човек!Поклон.Най-страшната орис - да надживееш детето си...А изрoдът убиец да гори в Ада!Завинаги

14

KamKam

преди 3 години

Добре,че си е отишъл от този свят човекът.Не е живот да живееш с такава болка всеки ден.

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БОГ да прости бащата на госпожа МАРИНОВА АОНЯ ром след някоя друга година ще го пуснат и пак ще изнасилва и убива

12

Анонимен

преди 3 години

Мир на душата на човека!Обаче, нещо не ми се връзва в акъла това убийство. Пуснах търсене в гугъл на името на убиеца и само на първо търсене ми показаха снимки с три различни момичета. Верно, ромки, но красиви все пак и по нищо не отстъпват по красота на жертвата. Той е можел да си намери момиче за през нощта когато си поиска. Защо е тръгнал да убива друга жена?

11

Мужик

преди 3 години

Таназь Велмазович, царя сега като мина през "референдум" вдигна ли ви рубличките, или екстра дажба квась?

10

Анонимен

преди 3 години

Крадеца вика : дръжте крадеца !Убиеца вика : дръжте убиеца !Кое не ви е ясно Че един *** му платиха да поемеВината .Не знам тоя бившия и мъж как живее при положение че той е поръчителя

9

Анонимен

преди 3 години

Голяма трагедия. За мен трябва да има смърт за предумишлено убийство или доживотен затвор. Лошото е, че след десетина годинки в панделата най-много и ще го пуснат за добро поведение.

8

mihail

преди 3 години

дано умре в затвора и никога да не излезе повече навън

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНякой все пак разбра ли каква беше истинската причина за това убийство?Аз не.---------------Ами писаха,че е имала грешния любовник,приятел на много силна клечка в България и нещо се е объркало.