107

Адамс

преди 3 години

42!

106

защо

преди 3 години

Изстрили сте ме?!?А бях написал 2 ЦИТАТА и заглавието на бивш Български химн. Кое беше нецензурно?Ето още един цитат от юни 2019г."Надали извън сферата на тясно профилираните специалисти някой може да си представи, че тези машини правят 4 млрд. операции в секунда.Нашето съзнание просто надали може да си го представи."

105

1

преди 3 години

Скъпи българи,първо трябва да направим ,първа копка за производството на ножчета за бръснене,защото,още не можем да ги произведем,след това за суперкомпютър,не ставаме ли за смях пред света и околните села,кой ще работи със суперкомпютъра,овчар не може да работи с него.

104

V

преди 3 години

Български компютър няма от комунизма насам .Това е скъпо нещо купено с парите на народа .Никаква работа няма да свърши за народа ни. Един сървър е по добре да вземат ама ще е по евтин.

103

Анонимен

преди 3 години

На гол тумбак чифте пищови!*** няма гайда иска! Само 12 милиона на ветеро!

102

българин

преди 3 години

Това беше един голям ЦИРК днес! Бившият гусин "президент" си влага "спестените пари"От царуването си цели 4 г.А днешната власт в лицето на др Борисов го "подкрепя"!-:)

101

Строителство

преди 3 години

Му е майката. Бетон багери и европари. Преди хотели , магистрали, сега компотюри. Важно е срроителството и еврофондовете да не спират. Другото ..какво се стеой за кого..няма значение. Всички строителни фирми са на лице акулите папат.

100

Анонимен

преди 3 години

Бодряшка статия в стил работническо дело.След 35 години българите в трудоспособна възраст ще са около 1.5 млн.От тях реално ще внасят данъци и ще работят половината около 800хил-1млн. Останалите ще са администрация и държавни служители. Та тези 1 милион ще хранят към 2млн пенции и 3 млн мексикано-индийци от тия хърещите.. Единственото което им е необходимо за завършване на ромската идилия е хиперкомпютърът.

99

защо

преди 3 години

". В рамките на час може да направи милиарди операции, сравнения и изводи". Това заяви министър-председателят Бойко Борисов"2013г."Суперкомпютър в Китай прави 33 трилиона операции в секунда"Боже пази царя!!!

98

ШопЪ

преди 3 години

Дали на тази супер машина ще и стигне капацитета, за да изчисли колко точно е простотията на банкянската кофпомпа? Още повече, че ще трябва да измисли и нова мерна единица, защото с единицата "Псаки" трябва да се поставя кратно поне "гига"!

97

Анонимен

преди 3 години

Тогава ще ни подслушват всички. Компромати за всички.

96

Ая

преди 3 години

Бойко ще копае биткойни , защото му снимаха еврото златото къщата......За целта ще има зала.. с кирки !! Мноу яки.Лъчо, Барни цвета.. все генииОсвен това баш по специалността ще има и марккуч, за да се охлажда супер компа

95

Анонимен

преди 3 години

На този долуКак се трупа милион..труп..трупАко откраднеш от милион хора и това реализация ли е ?? В много страни се лежи

94

Анонимен

преди 3 години

Компютъра ще клонира ли тикви?

93

коко

преди 3 години

вас хората останали в България ве имат за стадо животни за което по брои на глави се отпускат парички от европа.а тук се крадат от червените и пребоядисани олигарси.

92

Анонимен

преди 3 години

но не били компютри,а компоти...

91

Анонимен

преди 3 години

И кво ше сметс тоа суперкумютър ? Некой *** упраениците ша гушне милиончета от тава

90

Анонимен

преди 3 години

Абе оня с пачките бобокойни ли че копа. Сигурно че пълни още чекмежета с пачки.

89

12_5

преди 3 години

Компа най накрая ще успее ли да сметне парите на Винету ??Или не е толкова мощен ??Борислава като се върне от Барселона ще си чати по него !!Не му слагайте кирилица..Виж върху него...каскет

88

Аз

преди 3 години

Компютри ли копаят тия :)