20

FMC

преди 3 години

Гледах видеото. Натърти се и още как. Но според коментари под видеото, същата тая е снимана да си мие краката преди време, пак на тия чешми. Тоя път обаче явно е решила да поседне на съседната чешма и така да си мие краката в другата :)

19

Седнала и паднала

преди 3 години

Пишете и дали се е понатъртила, ама може и да не е. Виждала съм пиян да пада от магаре, а то се закове на място и не мърда, да не го стъпче. От тогава все си мисля, че магарето има повече акъл от нафиркания.

18

Смятаи какви новини

преди 3 години

Маитап да става

17

ikar

преди 3 години

До СтроителКой я знае колко тежи, че да счупи чешмата.

16

Строител

преди 3 години

А стига бе?! Как така се чупи чешма от някаква неадекватна??? Защото знам за чешми на възраст около колкото е държавата САЩ и още си ги има! Тая чешма да не е била от папие-маше ?!?! Или неадекватната е влачила канго и генератор ?!

15

Друг Русенец

преди 3 години

Питам се: Кой гласува за този кмет? За пет пари работа не е свършил за нашия град откакто е избран. Предишния беше в пъти по- добър. Нещата които направи за града са факт, но бобоковите му подляха вода.

14

Анонимен

преди 3 години

Корито от водорасли ли за да е по евтино и да гушнат неколко стотин хиляди. Елате да ви покажа как съм направил чешма и корито което е на 35 години. Деца и възрастни не само сядат но и влизат в него да се охладят. При мутрите се строи временно докато приберат милионите а след това всичко се разпада. Щях да се пребия по новите отсечки които построиха обръчите от фирми. Карах с 120 км по магистралата когато изведнъж автомобила литна. Дунавските вълни щяха да ме изхвърлят от магистралата..

13

някой си

преди 3 години

Ако няма пейки в района ще я осъдят ама друг път. Може да й е прилошало на жената.

12

Любовна Афера

преди 3 години

Навремето една таквази -ми седна на оная работа- и от тогава съм джедай *** мастер,,,

11

ДДРОнег

преди 3 години

Вандали рушат, а как да нарека една малка част от мои съграждани, които направиха красивата градинка зад блок "Пушки" да изглежда буквално като *** !!!

10

...

преди 3 години

Тая дан ми сяда на ***. Сакън, да не сяда. :D

9

Беееее яяяяяя

преди 3 години

До Анонимен10Щот ти кат си нашморкан и си 7 кила. Да са мааш от тука, мертек такъв.

8

Анонимен

преди 3 години

Тя жената като е пияна и се отпусне може да е 80 и веднага става двойно трима души не могат да я дигнат

7

Анонимен

преди 3 години

Не се карайте чешмата, е била слаба а жената, дебела спестили са от арматурата де да знаят че ще седне на нея слон

6

Ф.С.В.

преди 3 години

До 7 --много съм добре -*** гей!!

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Аз ако съм на "мястото" на тази жена -ЩЕ ОСЪДЯ РУСЕНСКА ОБЩИНА И КМЕТЪТ ЗА ТОВА ЧЕ -СА НАПРАВИЛИ НЕКАЧЕСТВЕНО НЯКАКВА СИ ЧЕШМА И СА РИСКУВАЛИ ЖИВОТЪТ НА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ДА ОТКРАДНАТ С ФИРМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЕДНИ ПАРИ- КАКВА Е ТАЗИ ЧЕШМА ?? КАКВА Е ТОВА НЕЩО? ТАБЕЛА ИМА ЛИ ДА НЕ СЕ СЯДА ?ЗАЩО ФИРМАТА "ОЛЕ МАЛЕ" НЕ Е ВЛОЖИЛА ЦИМЕНТ ДОРИ ?? КОЛКО Е ТЕЖАЛА ТАЗИ ЖЕНА ??? 100КГ ? 200КГ? 300КГ?? АМИ АКО БЕШЕ ДЕТЕ??? МЕСТНАТА УПРАВА ВМЕСТО ДА СИ ПОСИПЯТ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ -ТЕ СТАНАХА ЗА СМЯХ И ЗА ПРОВЕРКА !!

4

Анонимен

преди 3 години

Но едва ли здравомислещ човек ще повярва, че перденцата на колата илиизразът обикновени хора могат да доведат до заличаване на отговор-ното участие на народа и на отговорността към народа ... до приспиванена неговата мисъл и критика.

3

Анонимен

преди 3 години

"От местната управа информират, че от началото на годината вандали са причинили вреди на общинска собственост за повече от 100 000 лева."Страхотна "ефективност".

2

Анонимен

преди 3 години

Смятай колко и е дебел за.. ника да седне и да счупи чешмата хаха

1

Ф.С.В.

преди 3 години

--Ау какво МЕГА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !! УДЖАС!!!!