20

Анонимен

преди 3 години

изпълнили са поръчка както се казва на западни партньори и сега куцо кьораво и сакато ще се прави на експерти.

19

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно си прав "28". Щом за една снимка с автомат или до танк те обявяват за терорист, съвсем нормално беше и за снимка "спящ до чекмедже с пари и пистолет" да го обявят за крадец и да го разследват

18

Анонимен

преди 3 години

Експерти под път и над път! Какво го квалифицира тоя - говори арабски ли, живял е там, какво!Истинските терористи спят с пистолет, кюлчета злато и пачки с 500? на милиони! Някой запитал ли се е, как с една годишна заплата от 40-50 000 лв. може да събереш милиони ?.Много *** и толупи в тоз форум, а може би и вече не 80% а 100% ! И тъй!

17

Баи

преди 3 години

Пьрво беше на сирииската армия сега стана на идил - от експерти като тоя сме на тоя хал , каде са доказателствата , арестуван по подозрение тая я разиграваха по татово Като излезне момчето от ареста да осьди дьржавата в страсбург и тия експерти ще се покрият като пльхове а ние ще платим щедро - тъпотиите им

16

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

Истинските терористи са в правителството!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Писано тук, в този сайт, на 01.06.2020 (т.е. вчера):"Баща му бил високопоставена фигура в СИРИЙСКАТА армия и според разузнавачи имал изключително влияние върху сина си"--Възниква въпроса, коя информация е невярна? Вчерашната или днешната?И не е ли редно, първо да проверите достоверността на писанията си и после да ги побликувате?

14

Анонимен

преди 3 години

Експерт, можеш ли да ми обясниш като те променя до неузнаваемост, и като са такива фундаменталисти - как така не са променили всички до неузнаваемост? Ааа, сещам се, сещам се защо, те могат да променят всички до неузнаваемост, но нашите демократични правителства не им позволяват, затова трябва да слушкаме нашите добрички демократични правителства защото ИДИЛ ще ни промени до неузнаваемост.

13

Анонимен

преди 3 години

A САЩ защо създадоха и финансират Ислямска държава?

12

Анонимен

преди 3 години

А нещо за поскъпването на тока и парното, за смс-ите на Бобоков към Борисов, за осемте джуджета на Пепи еврото...? Само удобни теми в този пеевски сайт

11

Анонимен

преди 3 години

Я пуснете една статия за СМС-а на Бобоков до Боколино и не ни занимавайте с глупости...Няма начин. Само короната и мроето :)

10

Анонимен

преди 3 години

Какъв експерт е тоя ДС-ар!? Че и професор станал по какво, по доноси ли!?......

9

Анонимен

преди 3 години

САЩ създаде идил. Значи идил тава е САЩ под друго име

8

Ха-ха

преди 3 години

До ФАКТСлед като ИДИЛ е създадена и поддържана от САЩ и Израел(за което има доказателства),значи са слуги на САЩ косвено?

7

Анонимен

преди 3 години

Я пуснете една статия за СМС-а на Бобоков до Боколино и не ни занимавайте с глупости...

6

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

По излъчване и физиономия при прилича на дъновист;))) Но, инак в младините се оказва от кохортата на Бойко - милиционер-каратяга;))) Видиш ли милиционер, да говори за духовност, древна история и квото и да е... бегай;)))

5

Пижо

преди 3 години

Вчера имал връзки със сирийската армия, днес - с ИДИЛ. Туй все едно казват: вчера имал връзки с Тръмп, днес - с Путин. То бива посредственост, бива, ама чак толкова...

4

Анонимен

преди 3 години

До жсдфдсфЗвучи добре, но не е истина. В техните редици влизат инжинери, химици, програмисти. Хора с познания и дисциплина. Доколкото има много и от безпросветните, тази идеология заразява не само утайката.

3

Ха-ха

преди 3 години

Колко трябва да си пр*ост и т*ъп,за да повярваш на бръщолевенията за връзки с ИД на това момче???Истината е,че баща му е високопоставен офицер от Армията на Асад-т.е. легитимната власт в Сирия(по-легитимна няма засега).А САЩ търсят всякакви начини да ударят враговете си,вкл. чрез раболепни съюзници!Естествено,проверки трябва да има,младежът явно НЯМА връзка с ИД,но пък може да осъществява някаква друга дейност в полза на Сирия и вреда на БГ(на която дължи лоялност).

2

До 1

преди 3 години

Така е. Ама те са бая такива :) .

1

жсдфдсф

преди 3 години

Пълни глупости! Или си пр0ст, или не - промиват се мозъците на пр0сти хора... на хора без познания, на хора, които не четат, на хора, които са отчаяни от живота...Ей такива работи...