46

поредното съмнение

преди 3 години

Само затвърждават съмненията - какви доказателства искат още за да започнат делото?Като знаем ,че убийците бяха герберски отрочета няма да се учудя ,ако Милен е поръчан лично от Бойко - всички знаят колко много Борисов мразеше Миленя. Защото не му мълчеше.Ако присъдата е условна ще съм почти сигурен.

45

О Божеее!

преди 3 години

Щом с ясни факти се разследва по една година, то с малко известни, разследване изобщо не започват, затова сме жалка държавица! Какво разследване трябва, надрусал се кретена и вършее из града. Ако не е бил Цветков, щеше да е някой друг. Дано някой от разследващите, или някой съдия се случи на мястото на Цветков, тогава да видим какви закони ще измислят!?

44

Mеждувременно

преди 3 години

Убиеца няма ли да го скопят , докато чака.

43

Нема прошка

преди 3 години

доживотен затвор за убийство и особено дрогиран.Така дрогират войниците да убиват.

42

Кевин Ломакс

преди 3 години

Водят се сега едни тежки пазарлъци за рушвета. Говори се за седемцифрено число, за да отърват момчето.

41

адвокат Тенев

преди 3 години

Разследване на нещо очевидно си е просто губене на време

40

God

преди 3 години

До ХолмсНа кой завой точно е ускорил? И какво му пречат наркотиците да кара бързо и направо

39

Холмс

преди 3 години

До Съчувстващ, 10г. за тероризъм и умишлено погубен човешки живот са твърде малко. А добре знаем как за години обжалване и домашен арест, добро поведение и т.н. ще станат в пъти по-малко.. Факт е, че ускорението е станало на завой - как според вас дрогиран има мозък да се задържи на пътя, да ускори до дупка и да уцели автомобила пред него. Има много въпроси и версията издиша. Срам за журналистическата гилдия, че мълчи месеци по темата. Жалко и за нас обикновените хора, че сме като стадо офце..

38

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще се окаже,че МИлен е виновен и неговите наследници трябва да платат обезщетение на младежа!

37

Анонимен

преди 3 години

*** сам е написал от ареста,че един д.пехливанов,близък до олигархията му е предложил да изкара 100 бона.Показано му е кола,която всеки ден минава по един и същи път.Казано му е9от теб се иска само да се засилиш и да блъснеш колата.Признава си,че не е знаел кой е вътре,а е искал да вземе едни пари бързо.....

36

ДДРОнег

преди 3 години

Абе на всички ни е ясно какво се е случило и без експертизи !!!Също ни ясно и какво е справедливост !!!Също ни е ясно и какво ще се случи, не за пръв път !!!Но може би журналистическата гилдия ще опровергае моето мнение за тях, ако не се спрат и не забравят, а се борят за наистина справедлива присъда за УБИЕЦА !!!А ако журналистите започнат и по-често да апелират за по-строги наказания на унийците на пътя, като агентПавел-местан и др., наистина ще ми се издигнат в очите !!!

35

Анонимен

преди 3 години

Много интересно какви са тия химически експертизи, които отнемат месеци. Кръвта е взета пробите са готови. Какво точно изследват в момента? Качеството на асфалта? Пълен абсурд и гавра с паметта на един голям човек. Ако на негово място беше четиричленно семейство, нямаше и да чуем за разследването. Щеше да се закрие поради липса на доказателства.

34

Анонимен

преди 3 години

И аз се чудя, какво има да се разследва. Освен ако не искат да докажат, че изчаквайки червения светофар, Милен е пречел на тоя.

33

Съдията Дред

преди 3 години

Кола карана от дрогиран кеелеш удря кола чакаща на светофара...... какво толкова има да се разследва? Месеци минаха в "разследвания" и видяхме на видео какви неадекватни "експерти" правиха оглед на колите.Да не би да чакаме да завър някакви скрити договорки... кой колко трябва да плати... кой на кого е човек... изчакване да се съберат парите за да влязат по нечии сметки... време да се измислят версии за медиите и да се инструктират троловете какво да пишат за да има вид на "народна подкрепа"?

32

Анонимен

преди 3 години

Предполагам накрая ще излезе, че се е самоубил, а онези в джипа ще са жертви на обстоятелствата.

31

Пижо

преди 3 години

Балоните на Гешев... Да си припомним цирковете с Божков - заповед за арест СЛЕД напускането му от страната, фанфарите как го връщаме ей-сега, утре ... "С ЕВЕНТУАЛЕН умисъл". Как точно се доказва "евентуалният" умисъл??? Има ли го това нещо изобщо в НПК? Това дело е предварително обречено. И въпросът е - умишлено ли! Умишлено ли запазиха 24 часа мълчание и освободиха останалите участници, за да бъдат обработени от армията адвокати? Умишлено ли се повдига обвинение, което няма как да мине в съда

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен

29

Анонимен

преди 3 години

Тези не гледат ли "от мястото на престъплението" там за 2-3 дена излизат всички проби и анализи

28

Анонимен

преди 3 години

Много се бави тази експертиза. Дано кажат с колко е карал това малко х. мне,че доста спекулации имаше от тези камери.

27

Мн сте компетентен..

преди 3 години

И с 1000 км/ч да се е движил, Файтон- ът има СТОП!!!