11

Баи

преди 3 години

Ще умат нужда превьрнаха се в наи големия разпространител на заразата

10

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Добре че тъпите американци не са научили как тарикатите от Доспат гълтаха аналгин за да прикриват ковид симптомите и да си ходят на работа свежи като морковчета. Сигурно щяха да изкупят всичкия аналгин на света!

9

Анонимен

преди 3 години

Няма "молекула", която трепе вируси, без да ви утрепе и вас. Затова Човекът е направен да се бори по друг начин - с имунна система и антитела.

8

Анонимен

преди 3 години

преди короната курса на лечение с този препарат беше около 70 долара

7

Анонимен

преди 3 години

Какво значи 'изкупения'? То си е американско лекарство.На МС медиите не може да им се угоди. Ако Тръмп не бе задържал лекарството в САЩ щяха да го погнат- защо е допуснал да се изнася след като не достига и за САЩ в момента. Няма по-лицемерни и продажни от журналистите. Съсипаха тази иначе важна професия.

6

Анонимен

преди 3 години

Мда, американският живот е хиляда пъти по-скъп от руския. Е, освен ако си черен там.

5

Анонимен

преди 3 години

3900 долара за един курс на лечение,халал да ви е белким овладеете заразата ама НАДАЛИ!

4

Анонимен

преди 3 години

В Кравария 130,434 умрели,В Русия 9,536.

3

Анонимен

преди 3 години

Руснаците се лекуват с хапчета против подагра на животни. Едно кило струва 5 рубли. Забравих му името ( нещо като Colchicine беше), но 80% от тежките случаи се излекувани с него.

2

Аз

преди 3 години

1000 долара на курс за лечение с много съмнителни ползи. Китайците казаха, че нама никакъв ефект. Този препарат е на фармаакула. Целта не е да лекува, а да ви продава скъпо и прескъпо.

1

бай Миле

преди 3 години

Хахаха.. сега стана ли ви ясно как седят нещата??? Некви хора се надяват на ваксини и лекарства... а дори и да има такива някой ден, тука сме последна дупка на кавала.. демек най-рано половин година след белия свят. Аре хипохондриците свиквайте с мисълта, че всички ще изболедуваме тоя грип.. даже може и по няколко пъти.. и ако се гътнете се сетете за нездравословния живот, който сте водили до момента.