12

Анонимен

преди 3 години

Тая номера на колата ли е снимала или лицето и. По какъв начин са разбрали че точно тя е карала с 200. Без сниман автомобил и номера на колата могат да пиинат една жешка вода. Аз съм направил запис с 300 км но в гаража с вдигнати задни колела и монтаж на магистрала.която се вижда през предното стъкло. С днешната техника мога с колата да летя в облаците. Скоро ще ги пусна в тубата. Имам още малко за доискусурване за да стане по реалистично. Да видя как ще ме глобят.

11

aaa

преди 3 години

А от къде знаят и как ще докажат в съда, че записа е автентичен?

10

Анонимен

преди 3 години

На времето на 6-ти км. на едни муургавели им събираха частите, щото летяха и те с 200-та, ченгетата обхождаха за злато и кинти около кладницата. Роботех там, бяха убили окръжния разносвач на хляб, който остави деца и жена зад гърба си, а 5 минути по-рано го заредих с газ. Да беше минала тая през търкалото с 200-та, да я видим тогава тая отворена пажарджишка кифлаааа...

9

HeinrichHimmler

преди 3 години

С фейсбук се занимаваме ама с нощните шкафчета и записите на властта не .. вие кога написахте нещо за записите на Боеко, че пишете за фейсбук на някаква лелка.. платени м**рши

8

Анонимен

преди 3 години

И защо няма в началото и в края на този участък камери за средна скорост ?

7

Анонимен

преди 3 години

не знам какво издирват, като само по тази снимка могат да я намерят за отрицателно време, единственото за цвета на колата не съм сигурен :)

6

В Моргата

преди 3 години

Да я търсят, ако не днес утре е там!

5

Няма

преди 3 години

са сипИ дУ горИ пък кара с 190

4

Ха ха

преди 3 години

Който е *** си е ***. Пада и се!

3

Тошко Приморски

преди 3 години

А после може да й пратят и данъчни, за да разберат как младата жена си е купила луксозна кола (както предполагам). Спираш на светофара и около теб са седе коли за нас 100 000 бона. Част от тях се водят на инвалиди, част от тях на баби по 90 години.

2

Отворка

преди 3 години

пък резервоара не е пълен.

1

Хари Потър

преди 3 години

Глупости! Никоя метла не вдига толкова, 100-120 най-много.