40

Тръба

преди 3 години

Тези дни попаднах на снимка от Бандитското събрание. Гледам онзи 0лиг0фpeн тОМА тОМОВ и той депутат. Бухахаха! Ако не беше толкова тъжно щеше да е много смешно.

39

Анонимен

преди 3 години

Чакам Златена. Искам да чета вдъхновяващи и високоинтелигентни мисли.

38

Ха-ха

преди 3 години

Тия на Корнела, с мазните физиономии, даже трябва да са с противогази

37

МНЕНИЕ

преди 3 години

Да допълня - По времето на СОЦА - всички Депутати бяха без ЗАПЛАТИ и НСО - избираше ги Народа .

36

МНЕНИЕ

преди 3 години

Крайно Време е да се Оптимизира Броя на Обикновеното Народно Събрание .240 Депутата , Присъстват 50 Депутата и ще се избият . Трябва да се събере Велико Народно Събрание и да се Промени Конституцията за Броя на Човечетата в Залата .

35

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха,ха. Посмях се в обедната си почивка. И тези ще ми ръководят живота! Цирк Балкански ряпа да яде.

34

Анонимен

преди 3 години

В този форум само аз съм ***, *** самозванец, понеже никой не ми плаща. Другите им плащат, *** не че са ***, просто пишат за пари, господ дано да прости.

33

Анонимен

преди 3 години

До Off да не си нещо *** бе оф боли

32

Анонимен

преди 3 години

До Партийният секретар Аз предлагам лика на Мусолини като се има предвид как са го обсебили мисля че е подходящ в нов вариант за тези безгрижни господа и дами ъв кроуз.

31

Анонимен

преди 3 години

Пълен цирк.

30

Анонимен

преди 3 години

Тези депутати, които не носят маски, явно си имат пачки с евро и кюлчета злато в нощните шкафчета затова не се притесняват ако ги глобят.Тези, които са с маски най-вероятно нямат толкова много пачки с евро и големи кюлчета злато.Да ги глобят всички по 300 лева. Или най-добре по 300 евро, да не ги жалим, нали и без това ще приемаме еврото. А впрочем сега се сетих, нали трябваше вече да "ни вкарат в чакалнята"? Защо не се тръби, защо няма фанфари?Май като кучето на нивата пак я свършихме?

29

Off

преди 3 години

Въпрос на елементарно възпитание е да се спазват наредбите и правилата. Очевидно една част от дИпутатите се чувстват над закона.

28

Сата НАТО

преди 3 години

Имам въпрос - защо никой от уж разбилелите се от ковид политици не умре и второ; Защо не ги повтаря? Нали не се създава имунитет? И трети въпрос - как Деница Сачева не успя да зарази нито мъжа си, нито децата си, а само послужи за разгонването на парламентарната опозиция?

27

Анонимен

преди 3 години

Те затова ли не ходят всеки ден на работа, да спазват дистанция.Защото ако всичките 240 се събират всеки път, ще са на гъсто.Ама , хайде.

26

Партийният секретар

преди 3 години

Другари, всички, които не са с червени маски, ще бъдат предложени за наказание ! Възможно е и отнемане на партийния билет ! Желателно е на маските да има щампи с лика на някой виден комунистически деец - Ленин, Сталин, Мао, Ким Чен Ун, Пол Пот, Мадуро и др. !

25

X

преди 3 години

Хубавото на тоя парламент,че с маски или не си заминават скоро !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Славчо Атанасов , а тази хубавица от първа снимка що не си я споменал? И тя е без маска.

23

Анонимен

преди 3 години

детска работа

22

Sichtpunkt

преди 3 години

Комунистите са така- кой ми се изкъка в потурите! Недициплинирани са както впрочем американци, бразилци и ***! Още преди да налази Covid-19 в САЩ препоръчваха да се вземат мерки, а група младежи казваха, че тях не ги интересува никакъв Covid-19 и че отивали на парти във Флорида. За руските блядчики нема какво да говоря - само за последното денонощие над 360 умрели. Бразилия са вечно в самба и полужението там е катастрофално.

21

гггг

преди 3 години

който не носи маска е червен.