6

Гръцка бъркотия

преди 3 години

Абе и гърците са като нас, но бреговата ивица е огромна и не са успели да бетонират всичко. Декларацията им не се отваря, никакъв код не идва, и явно ще пускат свободно, но защо създават суматоха. И аз предпочитам Гърция, всичко е по-добре - и плаж, и условия, има и барове за пиячите - и спокойни места, каквито в България почти не останаха по крайбрежието.

5

Анонимен

преди 3 години

Докато българина не се научи да си плаща глобите и сметките ще бъде така.На моя адрес вече 15 години издирват предишния собственик за сумати дължими суми към различни фирми

4

Анонимен

преди 3 години

"Гърците глобяват на границата от години."Лъжа! Написаха ми акт в Гърция преди 10 години, влизал съм и съм напускал Гърция десетки пъти оттогава. Нищо.Все забравям да го платя.

3

Анонимен

преди 3 години

Значи да си попълнят декларация на границатс може (вместо 2 дни предварително от вкъщи) ама ако им връчвт глоба - НЕ!Все ревете че държавата не наказва всички нарушители и когато същата държава направи нещо за да прибере глобите налагани с години - НЕ, защото ще им повлияе малко на "рахата" Има къде да се провери вече и ако всички го направят преди тръгване няма да се чака.., това обаче държавата не може да го набие в нечии кратуни.

2

Анонимен

преди 3 години

Гърците глобяват на границата от години. Ама Андрешко не му харесва че за да начеше крастата за море в гръцко трябва да си плати юнашките подвизи. Този човек май не разбира че е жалък.

1

Анонимен

преди 3 години

Милиционерската орда крадливи ватенки и диви колибари, събирани по ниви, ливади и обори, завзели властта с преврат през 44 година, продължава да вилнее и до ден днешен.