13

Как,как

преди 3 години

Това бира 5 литра ли е?

12

Анонимен

преди 3 години

У ля ля! Колко откачалки в коментарите имало.... Ари! Ари!... Good God, колко ви хлопа дъскат! Я си лягайте, че Сънчо мина!

11

ToulouseXAriana

преди 3 години

Ари е най-талантливата!

10

HoneyButera

преди 3 години

Ари е моят живот!!! Тя е най-красивата, талантлива, умна певица!!!

9

CloudyGrande

преди 3 години

АРИ Е СТРАХОТНА!!!

8

Ariana Butera love

преди 3 години

Ариана е страхотната!!!!! Аз съм ѝ голям фен!!! Тя наистина пее страхотно!!!Ако не вярвате, че пее страхотно- вижте и Sweetener турнето от миналата година, там пее уникално и за пореден път доказва, че не ѝ обработват гласа много!

7

Ariana the best&

преди 3 години

Тя е една от най-красивите, най-талантливите и най-влиятелни певици в света! А на хейтърите ще кажа само едно: феновете са повече от хейтърите!

6

I love Ari shut up!

преди 3 години

Тя е най-следваната жена в Instagram, в YouTube най-следваната жена (занимаваща се с музика), попада в ТОП 10 най-следвани хора в Twitter, Spotify, в музиката (като цяло). Жена на годината за 2018. Разбира се, има още МНОГО награди и титли! Известна е още ПРЕДИ 2010!!! Има над 200 млн. фена! Arianator for life!

5

Arianator for life

преди 3 години

Вие сте много ***! Ари е една от най-известните певици В СВЕТА! Когато станете по-талантливи, по-красиви, по-умни, по-забавни и по-обичливи я хейтете. Но то какво да си говоря..целия свят ѝ се възхищава, а някакви тука селяни ми коментират, че не можела да пее. Ари е страхотна! О, и само да допълня...тя е известна още много преди атентата, още преди това има песни, които са събрали над 1 милиард гледания! И не само това..тя участва и в няколко сериала, които достигат много голяма популярност!

4

Arienator

преди 3 години

Много е сладка и може да пее! Обичам Breathing и No tears left to cry.

3

Анонимен

преди 3 години

Ариана има рожден ден? Ще има ли томбола с бири под капачката?

2

House M.D.

преди 3 години

А какво означава думата "хорър"?

1

Bergen

преди 3 години

Ско и трябва хорър да се сети за онзи свой концерт.