77

Ddd

преди 3 години

Ако повечето политици са откровени като Джамбазки, на Боко може и да му дойде акъла в главата и да престане да глезоти манганетата, щото както е тръгнало, след някоя друга година партия "Рома" ще бъде една от основните партии в парламента.

76

Shark

преди 3 години

До R. Ти на колко години беше по времето на Виденов? Ако не знаеш, да ти кажа, Виденов беше единственият политик, който отказа да следва плана за съсипване на България, затова му спретнаха това фиаско с т.нар виденова зима. Той поне се оттегли с достойнство и не се бута в политиката, за разлика от всички останали престъпници,от всички партии, начело с Костов, който трябваше отдавна да е в затвора.

75

Скептик

преди 3 години

До един дето спряга тука Костов. Аратлик, без да е имало Ковид19 и разполагайки с финансиране от СБ и МВФ, Костов унищожи 100 000 микро фирми и раздаде голямата част от икономиката на хора с бележки че стават за директори. Ако смяташ това за постижение вземи се .....

74

Анонимен

преди 3 години

Toя дърдорко нищо не работи а само дрънка неща които народа иска да чуе.Абсолютен некадърник!

73

хмм...

преди 3 години

Ей Джамбазки, ти по-добре защити български интереси, там дето си пратен! Те италианците като видат зор с ***, ще ни ги върнат и нашия толуп даже ще им прати самолет, да си ги прибере, ама заедно с тях и К-19 ще посрещнем. Обаче тя твоята роля там в ЕП е друга май, а за пред медиите у нас само ръсиш фалшив патриотизъм! Той и Бобо само ги чака тия евро пари, та да си присвоят и после да ни ги показват пак от нощните шкафчета.

72

Петров

преди 3 години

Евроакохлика Англе Джамбазки пак го пуснаха да прави джумбуш на бедните евробългари с някакви фантаагории, пред които дори БокУ би се изчервил.

71

Анонимен

преди 3 години

Роми от България, но не "РОМИ С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД".

70

Анонимен

преди 3 години

Вън от политиката Джамбаз!Ти си най-големият нищоправец на републиката!Приказваш това което иска да чуе народа,но до там!Абсолютно нищо не си свършил до тук!Абсолютен некадърник и пияница!Нарушаваш закона като караш пил!Марш от политиката!

69

Джамбазки

преди 3 години

И Каракачанов - женственият и тулупа.

68

R

преди 3 години

До Народе,народеЧестните и умните преди ГЕРБ бяха отвратени от Виденов, Станишев, тройната коалиция, Орешарски. И тия са си същите, няма промяна. Та за какво точно дума. Накратко - От трън , та на глог. Единственият, който можеше да оправи страната е Костов. .....

67

Анонимен

преди 3 години

ромите са чергари и нямат националност. До сега са били българи, вече са италианци

66

Анонимен

преди 3 години

Тия били и без документи и живеят много хора на един адрес който е регистриран ,работели без договор на полето,което много ме съмнява )

65

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки,не се занимавй с тях,остави италианците да се оправят с тях,има си и посолство,ако се наложи,ти гледай българския интерес и България!

64

Ромо-римската

преди 3 години

Римляните искат да ни върнат ***, а *** искат да цоцкат още от римляните. Ромовете фърлят столове от терасите, римляните ги тръшкат по тротоара.

63

Пиянски

преди 3 години

Тоя па от къде изпълзя? След пиянските му неволи изведнъж се изказазва по най-маловажната тема за деня. Отворил е явно нвкоя медия и напосоки ди е избрал темата.

62

Анонимен

преди 3 години

колкото и да *** Джамбаза , ако стане много напечено там Боко пак ще ги натовари на самолета и ще ги стовари тук и то безплатно и ще им подсигури и здраве и някой лев помощи , че нали са им електорат

61

7

преди 3 години

италианците няма да се оправят с тях, а ще ни ги върнат да им берем гайлето,т.е.да ни заразяват и да ги лекуваме безплатно, или да им изкараме по един ТЕЛК и да получават пари до живот...

60

?

преди 3 години

Джабаски каза,че са циг.... с българско гражданство да така е !Но оня ден един тук разправя ще,че няма турци в България и както каза Джамбазки аре да се оточним сега :)Сюлейманоглу турчин ли е или българин?

59

Факт

преди 3 години

Джамбазки не ми е любим, но е много прав тука!

58

Анонимен

преди 3 години

До Народе,народеНяма кой да дойде, тъй нареченият преход не е нищо друго освен едно унищожаване и разграбване на държавата. Американския капиталистически вмирисан ботуш дето е минал трева не никне. Тези комунисти за които говориш децата им са също във САЩ.