48

Реалист

преди 3 години

Изобщо не ме притеснява икономиката заради коронавируса. Икономиката ни е толкова зле, че повече или по-малко няма значение. Мен ме притеснява пълната некадърност на правителството, която сега стана опасна заради епидемията и ще вкара в гроба някой българи.

47

с.т.

преди 3 години

И аз, като повечето българи, се притеснявам от спада на икономиката, а не от разпространението на вируса. Ако през март не ни бяха изолирали в къщи, това, което се случва сега (увеличаване броя на заразените, не на болните), щеше да премине тогава и днес да сме забравили. Нямаше да има такива последствия за туризма, за превозвачите и за всички сектори на икономиката. Ако Мутафчийски не беше толкова страхлив, може би днес нещата щяха да изглеждат по-оптимистично!

46

Анонимен

преди 3 години

До: 46Причината за слабостта на опозицията е в ГЕРБ.Именно ГЕРБ е тази сила, която разби опозицията.Остава само да въведат отново Чл.1 от Конституцията - за ръководната роля на ГЕРБ!!!

45

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са зле, но къде е опозицията. Кой може да замести ГЕРБ в управлението. Силата на ГЕРБ е в слабостта на опонентите. Когато се избира, се избира по малкото зло. На този етап ГЕРБ няма алтернатива.

44

Свети Георги

преди 3 години

Вероятността да умреш в България от глад е много по голяма от колкото да умреш от Coronavirus! Разбирасе, че е много по - важнода работиш!! Този вирус и на крак се изкарва!

43

От кухнята

преди 3 години

Така е, защото пандемията ше отмине, но мизерията ще остане...

42

Дефект

преди 3 години

Няма значение кой управлява. Цвят, име или "толуп". Това няма значение! Важно е че там нямат разплитане червата и всичко е оплетено. Един да мръдне накриво 200 изгарят. Няма мърдане. Назначен с куфарче послушник. Има ултра напреднали държави, има модел който работи без мутри...!!! И без грешка. Може да се внедри тук. Никой не иска това да стане, по добре да се сменят цветове и имена само...не е макдоналдс а макдрайф..с ново меню.....и народа *** ...гласува ...те се самоизбират....схема...

41

Анонимен

преди 3 години

Когато си мъртъв определено не те интересува икономика но Ганяя си мисли че на него няма да се случи. Може на комшията но на Него никога. Само че като започнете да *** като въшшки след "Райд" ще се сетите .............ама ще е късно.

40

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

България отново трябва да проси от други страни. Първо са били хранени от османците, след това от руснаците и сега от ЕС. България е срам за цяла Европа.Политическата класа е корумпирана и хората са глупави като хляб.

39

Съвестен гражданин

преди 3 години

Аз предпочитам аз и децата ми да мизерстваме следващите 30 години.

38

Анонимен

преди 3 години

Изходът от кризата за българите е само в една посока - към катастрофата.Това ще бъде така, докато на власт управлява ГЕРБ.

37

9

преди 3 години

Като имаш КЕШ в чекмедже - всички врати се отварят, ако си беден като Българин....само мизерия и назад. Как пък не дадоха на Българите 8 12 15 хиляди евро месечна пък във Брюксел на работещите там 150 евро до 800 евро заплата. Няма как да има богати, без да има бедни е отговорът! И който знае отговорът и на това - ВЕЧЕ не живее в нарочената си Бедна Родина България!

36

ГербЗит

преди 3 години

Изхода е един - да се изпъди ГЕРБ за да се спаси това което е останало в България.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35 красивите и умните от ДБ 6%?хахахахасмешник

34

Анонимен

преди 3 години

Мога да предвидя какви ще са данните от всяко едно изследване само като видя кой го прави. Винаги е така. Къде видя, че се дава огромна преднина на ГЕРБ, вече знам, че ще занижат силно резултата на Демократична България - ДБ взеха 6% на европейските избори наскоро, които са и последните провеждани национални избори, ама тука им дават 3%, карай да върви. Тия 9% на патриотарите, написани тук в изследването, са много над реалните.

33

Анонимен

преди 3 години

корона вирусът е медийна измислица.

32

Просто казано:

преди 3 години

Гладът е по-силен от страхът!

31

Анонимен

преди 3 години

Ами важен е тоя изход от икономическата криза - като си гладен, гол, бос и изнервен, няма как да си здрав.

30

Да се усмихнем

преди 3 години

Прабаба ми почина на 107 години. Беше винаги усмихната.. от детските ми спомени. Колко войни , национални катастрофи и кризи е преживяла.... Със сигурност повече от официалните . Кой пък знае , може точно силата да преодоляваш трудностите е ключът на дългия живот и на усмивката. Имам го генът ..Така че, мечка страх, мене не !

29

Ф.С.В.

преди 3 години

От Ковид може да умрат няколко хиляди -но без храна може да умрат няколко милиона в БГ -та това е Простата Истина )))))