11

абе

преди 3 години

пуснете оня професор да пак обясни колко е отслабнал вируса

10

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Алп биката Самор определено променя психологията, особено на управляващите;))) Тя изважда на показ вътрешните им лични страхове, страхът за властта и неспособността им да носят отговорност от порядък, надвишаващ тяхната лична йерархия и капацитивност. Това е моментът, в който личността трябва да се пожертва за цялото. А те избират властта пред саможертвата;)))

9

Анонимен

преди 3 години

Опашати лъжи...Мангъров и др лекари казаха че в момента има 11 болни,кой лъже кой маже )

8

Анонимен

преди 3 години

Само Бойко Борисов е по-вреден за България от корона вирус,вече 10 години!-Той е най-богат(бойко)-Най-бедни сме в ЕС.-На първо място сме по смърттност.-Никой не гласува за Бойко Борисов и никой не знае той комунист ли е,капиталист ли е.Никой от моите познати не е гласувал за него, по цял свят вече ни се подиграват заради него!!!

7

ПСИХО

преди 3 години

Може да разхождаш навън куче, но не и детето си ..... Класика в тъпизмите

6

лапландеца

преди 3 години

Оставя психически следи, всяка нощ сънувам, сутрин се събуждан с блясък в очите и Веднага си проверявам чекмеджето!

5

Анонимен

преди 3 години

По думите му вирусът остава не само физически, но и психологически следи.-Вярно, но психологическите не се дължат на вируса, а Боко и НОЩите МУ! Те насадиха паниката в хората, вместо да обяснят простичко - носете маски, проветрявайте, стойте на слънце ...А те какво - няма да излизате (а слънцето), няма да работите ( а икономиката), няма да ходите в парковете, няма ... няма ...Е, какво се очаква сега да се случи? Ами просто е - ако насаждаш паника, ще пожънеш паника!

4

До 2

преди 3 години

Явно не четеш последните излседвания за вируса. До 3 месеца в тялото ти не остават никакви антитела срещу ковида, което означава че пак можеш да се заразиш от него. Освен това до момента, което са открили е - какви поражения върху организма ти могат да се появят в бъдеще: проблеми с репродуктивната система при мъжете /стерилитет/, инсулти, инфаркти. Затова беше, и е тази исртерия, защото вирусът е напълно непознат и не се знае дали след 2 години примерно няма да се отключат болести в организма.

3

Анонимен

преди 3 години

Като бяхме деца ни разказваха страшни приказки за баба яга и торбалан да ни е страх и да слушаме.Сега е долу горе същото само че героя вместо баба яга е Ковид и резултата психически е същия

2

Наблюдател от Мадрид

преди 3 години

Не знам господинът какво има предвид относно психическата част, но на работата ми от 20 колеги преболедуваха седем. Не забелязвам нещо да са изперкали след като се завърнаха. Останалите спряхме да се събираме на групи и увеличихме дистанцията над 2 метра. От 2 месеца няма нов случай при нас.

1

Анонимен

преди 3 години

Един човек като хората да обясни, но няма кой да го разбере.