269

БЪЛГАРКА

преди 3 години

ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ. ТОВА СА *** НЕЗАЧИТАЩИ ЗАКОНИТЕ В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА. КЪДЕТО И ДА ОТИДАТ СЕ БОРЯТ ЗА ПОМОЩИ С КОИТО ДА ЖИВЕЯТ КАТО ЛОРДОВЕ, БЕЗ ДА ПОЛАГАТ НИКАКЪВ ТРУД. *** КОИТО ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО И НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ.

268

Ко каза, ко?

преди 3 години

Хайде да уточнявате, че това не са българи, а български евророми. Само дето италианците не са като баба Меркел да им търпят простотията. Сливенският цирей хвърля стол, италианецът му чупи Вектра-та. Повече адекватни европейци и ще се вкарат в пътя.

267

Аз

преди 3 години

Казано е и е доказано, тия не могат и не искат да се приобщят. Те обичат и знаят единствено да ползват блага и да си търсят някакви измислени права само за тях. И докато има толеранс само към тях,те ще безчинстват, където и да идат. Най лошото е че резилят нас и страната ни.А жабарите като видят зор,току виж ни ги върнали.

266

Уви

преди 3 години

Уви,българи са,като вас и мен. Докато ние не ги приобщим към цивилизация в България,в света под българин ще разбират цигггааннин. И това не става с гета,само ги капсулиране,а с образование,труд, наказания за престъпления и най вече...да не се заиграват т.нар бг политици с тях.

265

Мел

преди 3 години

Тия сa бългaри колкото aз съм китaйкa!!! Лошото обaче е, че зaрaди тях хорaтa мрaзят нaс!!!!

264

Неолиберал

преди 3 години

Време е Индия да реагира за несправедливото отношение с нейното племе !Да се сезира ООН,ФИФА,Хага и БЛМ!Това е геноцид на самозабравилите се италиански супермасисти над кафявата раса!

263

пияница мистик

преди 3 години

Какви са тези българи с вид на араби и тен на африканци?

262

Кадри от

преди 3 години

Първата Италиано-индотурска война!

261

Охранителят

преди 3 години

Много са нагли ! Не съм расист,но колкото и да не ни зачитат и уважават охранителите ,аз съм повече от 20години в бранша ,защото е благородна професия тази,та напоследък проблеми големи само с тези тъмните хорица! Периметър отцепвам а тъмния се набутва нарочно и от дума трудно разбира ! Човек му кажеш две приказки и влезе в ситуацията! Тези са нагли и само от грубичко подбутване разбират! Тези им дават храна и пиячка да седят мирно ,а те големи се правят! Нема оправия с тях! Явно само удри:)

260

ined

преди 3 години

Аз там българи нещо не видях?

259

Анонимен

преди 3 години

Ха , ми че то тези българи са граждани на Рим и Римската империя , чисти римляни . Аз ни един българин , пък и бай *** да е даже, не видях.

258

Така е

преди 3 години

До Грешка има някаква..Те ромите сигурно затова се бунтуват, трошат и хвърлят мебели . Някой ги е нарекъл Българи ...

257

Анонимен

преди 3 години

И това се случва в родината на Берета....

256

Грешка има някаква..

преди 3 години

Прочетох статията... изгледах клиповете.. по няколко пъти, отидох в интернет да видя и италианските медии ...... НИКЪДЕ не видях българин, нито един . Къде са българите ?Нещо сте се объркали..... Но пък клиповете са пълни с едни притежатели на български паспорти които в България много ама много държат да ги наричат турци и налитат на бой когато ги наречеш българи.

255

БГ

преди 3 години

Защо не направят така в Хърватия.

254

Анонимен

преди 3 години

Тези роми,наричащи се "българи", трябва да бъдат осъдени за вандализъм и за неспазване на карантината.

253

ктт

преди 3 години

Ама къде са Българите ??!!..

252

.

преди 3 години

Българи?!?Най-близко до реалността е да се наричат "елементи с българско гражданство".

251

Анонимен

преди 3 години

Пратете тези "българи" на еднопосочна екскурзия в Заксенхаузен. Няма проблеми да го отворим отново. И него, и Майданек, и Треблинка. В края на краищата искаме да живеем нормално и сред хора. Тези, които не са такива, да се сърдят на себе си и да живеят в трудови лагери. Мен ми писна всеки ден да виждам подигравка с хората, които работят и се грижат за всичко, а *** и виолетови да получават цялото внимание и пари и да бъдат даже наричани "българи"!

250

Щерю

преди 3 години

- Я-я, каква успешна интеграция! Чудо...