41

Анонимен

преди 3 години

38 безродник си ти. Тапияплан на националиста Дйоковиц, че Сърбия била победила корона вируса, пропадна.Гришо не трябваше да ходи там.

40

Анонимен

преди 3 години

38Целия свят обвинява Джокович, че обвинява други, заради своята глупости.

39

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, Хасковският чалгар е невинен.

38

Анонимен

преди 3 години

Оправдавам сърбинът че говори лошо за българите.Той е сърбин,и няма как да говори добро за българи и България.Още повече че сърбите съдейки по себе си,няма как да бъдат убедени че това е неумишлено.Те са хора с две и три лица,те знаят че всички на тоя свят са лоши,а само те са ,,най-лепите''.Пичка им матерна.

37

анонимен

преди 3 години

естествено , че ще го защити. то нали и григор по желание се е заразил та и други умишлено заразил видиш ли. само простотиииииииииииии от тоя сърбин.

36

Анонимен

преди 3 години

"Шефът на БГ тениса" Толкова глу паво заглавие само при вас в днес.бг може да се прочете!

35

Анонимен

преди 3 години

"Сърбите са наши братя на Балканите" - грешка! Тези, които не са бягали от часовете по история, знаят, че сърбите винаги са търсили начин да ни забият нож в гърба. Манталитет тип "кой ми ... в гащите".

34

Анонимен

преди 3 години

Дришката е просто едно сглупило момче, не виждам защо оня читак требе да го напада.

33

До Анонимен 36

преди 3 години

Боли *** фара от кого се контролира икономиката като живея и работя в най-бедната държава в ЕС, в която се гласува със зелена и червена папка според какво казва чужд дипломат. Сърбия и от пътя да я гледаш и от самолет - не изглежда като изостаено след война село. Като идваш от Европа със самолет - границата веднага се вижда. Сърбия - зелено, България - сиво. От Турция като съм се прибирал насам се чудех от Европа в Азия ли влизам през границата или обратно.И в Чехия бях, абсолютно съм очарован

32

Анонимен

преди 3 години

До 35Абе не за Чехия казват, че 40% от икономиката се контролира от русия, нали?

31

До Анонимен 33

преди 3 години

Кажи го на италианците, турците и т.н. които също са в китайския проект. Или на чехите с президента-"русофил" :-D Ама заводи има в Чехия и Турция, пък у нас - *** фабрики и 1/3 от работната сила са държавни служители, а 1/3 - в сивата икономика :-D Аре бегайте се скрийте...

30

Анонимен

преди 3 години

Абе цялото това адриатическо турнирче, целувките, прегръдките, дискотеката, масовата зараза.Нещо много театрално се получи.Дали пък наистина не е нагласена работа, та да сплашат хората?

29

Анонимен

преди 3 години

32 Няма да стане, защото са руска И китайска провинция, както И Диктатурa на бивш министър на Милошевич-Ал. Вучич.

28

До Сърбия е бедна

преди 3 години

Сърбите БАЧКАТ, не са просто драскачи, които само си търсят извинения. Влязат ли в ЕС - голяма част от аутсорснатия тук труд заминава в Сърбия защото са по-евтини, имат по-стабилна политика, по-добра инфраструктура, по-добро образование. Дреме му на германеца за някакъв Сърджан какво казва, ако му излиза по-евтино - плаща по-ниски заплати и по-малко подкупи!Влязат ли в ЕС сърболетите следващият завод на Фолксваген Груп е там, помнете ми думата. За тука остава сексуално-алкохолния туризъм.

27

Анонимен

преди 3 години

Винаги са били *** и *** ще си останат.

26

Анонимен

преди 3 години

На сърбите винаги все някой им е виновен.

25

Сърбия е бедна

преди 3 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

24

Тоя

преди 3 години

Сърджан да се научи да бъде сдържан !

23

Анонимен

преди 3 години

Що играел на 40 години още Федерер??? Смятай какъв прoстaк !!! Ми щото може, бе! А ти Сърджане, ако не бяха мангизите от сина ти щеше да си склададжия някъде за 1000 евро заплатка.

22

Анонимен

преди 3 години

Бащата няма ли 2 грама мозък за да осъзнае, че с тия негови думи светът ще гледа по друг начин Новак Джокович вече и той няма да е позитивен?