17

Εγ

преди 3 години

Да,точно северна!🤣

16

У.

преди 3 години

Ами анджък де! Нали затова планирахме за края на Юни. Аз съм бил в Петербург и зиме и лете покрай предишната ми работа. Единствено около лятното равноденствие ми хареса времето- топло, до 1ч след полунощ светло и пълно с народ. Зимата няма смисъл да газиш из кишата и не бих отишъл доброволно.

15

Анонимен

преди 3 години

Предложение към неустоимо красивата Ангелкова: Бутайте всичко наред по БЕТОНОМОРИЕТО, а ти най-после си намери работа от която разбираш!

14

Анонимен

преди 3 години

Сис сигурност съм на нашето море. Курортите са празни от чужденци и това е огромен шанс за нас да изкараме яко. Гръцките села са скучни и банални. Няма как да се мерят със Златни пясъци, Албена или Слънчев бряг.Масово тея, които плюят БГ отсядат в къщи под наем :) Изобщо нямат идея, какви хотели има в България. Тея в Гърция могат само да мечтаят.

13

Анонимен

преди 3 години

Трите най изостанали държави подкрепят най богатата в региона. Хахахха колко простота има в нас. Застанали некви вчерашни гашници н а магистралата и обясняват жлъчно, колко е зле собствената им държава. Ами тя не е зле... Ами вие сте зле :)

12

АнонименА

преди 3 години

Абе стита сте гледали в паницата на съседа. Или със завист или с глулости от рода че пак ние ги спасяваме...

11

Анонимен

преди 3 години

Мазните малаки да си дават дупетата и да спасят сезона.От мене имат един Голям Среден пръст .

10

Анонимен

преди 3 години

В Санкт-Петербург живях 31 години, приказен град. В Талин ходих постоянно, там също е интересно. Само че имат един голям недостатък - климата им е ужасен. Хелзинки нищо особено не е.

9

Анонимен

преди 3 години

Ходила съм в Талин веднъж , а в Санкт Петербург 3 пъти, като единият път за цял месец. Приказно! В Хелзинки, за съжаление, не съм била...Дано се оправи всичко и да мога да отида...

8

У.

преди 3 години

Ние пък щяхме края на Юни да ходим до Талин (на гости, с моткане из района) и даже бяха запазили кола хората за да отидем до С Петербург, Хелзинки...Само че с тез карантинни и отменени полети, отпадна всичко. Човек така отлага това, онова, за догодина и....хоп-станал дърт мърморан. Тогава не иска и не може да ходи никъде

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Само най-големите тарикати от тарикатите, ще направят печалба този Сизон на морето.За тези дето перат милиони прички, никога не е било проблем.

6

:)

преди 3 години

Защо постоянно се сравнявате с Гърция? Черноморието не е дори в същото състезание.

5

не на бетономорието

преди 3 години

Междувременно коня-Ангелкова ще си съдере п...ата от яд, че БГ мутрокурортите ще си останат празни. Ни българи, ни руснаци, ни румънци, ни германци, ни англичани. Никой не ни иска. Всеки отива в Гърция за да бъде обслужен както трябва и да си почине както трябва. Голям кеф. Не е като ревящите дългокоси принцеси искащи звуковия терор да бъде удължен до 2 сутринта за да им въври оборота на менте алкохола.

4

.!.

преди 3 години

И после нека тиквата да ми разправя как нашто море било най-морето! как идвали даже от тимбокту тука да почиват! И после не повтаряли! "хотелиери" и пишман ресторантьори! Така се прави деца мои! Ама вие идея си нямате какво е туризъм и природа и защо хората искат да идат някъде! А най-лошото е, че още 1000г даже и да го учите и преучвате пак няма да симате идея какво е туризъм и защо хората искат да идат някъде! М.ната ви! Мутри-градци-мизерници неугледни! М.ната ви!

3

Waffen SS

преди 3 години

Мда-а-а-а,Цитат от плажна информационна табела на Перла:Чадър и два шезлонга 15лв,самостоятелен шезлонг 7,5лв,само чадър 6 лв.Сравнение с Неопори -чадър,два шезлонга,две кафета е 4 ?,приблизително 8 лв.Чистота,спокойствие,уважение,любезност.Много странно ,гърците са пропуснали да застроят плажа ,а където не е, да го бетонират

2

Mhm

преди 3 години

Островите на север са хит, но"Клиентите признават, че предпочитат да почиват там, където могат да отидат със собствен автомобил и се ограничават в използването на фериботи."...така така, чудесна логика

1

Анонимен

преди 3 години

Браео гръциа